melek cenneti
Hamiş Melek
aynen canim cok guzel bir kıssa derdi veren allah dermanida verir bir insanin derdini ceken bilir biz yillardr cocuk hasretiyle yanip ttutyusyoruz mumla ariyoruz yqvrularimizi tahlilde pozitfi gormek icin kalp atisini duymak icin karnimizn büyüyp yavrumz olmasi icin neler vermezdik ki olmayacak veyada yok dfiyrmeyz rabbimzn elinde insallh olur olacak diyoruz biz melek cunku biz cok stresli gunlerden geciyoruz olmayacak fiyerrk dahada umutsuzluga suruklenmek istemiyoruz olacak diyoruz insallahta olacak eger kaderimizde annelik yojsa oda rabbimin elinde kurban oldugum onu layik etmisse gorucz allahtan gelen basla goz ustune bu bizim en hasas noktamiz hepimiz umutluyuz olacak olacak diyorz bitinin gelip bize olmassa olmaz dmesi tabiki bizi ofkelendrr edam rabbim butun isteyrn kullarini bos birakmadin bizmde karnimiz kucagimiz dolacak insallah ben inaniyorum 🙂
Senin dediğine sonuna kadar katilirim. Olacak ayri nedemek vermez verecek ne ya? Vermiyorsa var hayir ne hayir ne ser bilinmez. Vermesin diyen de yok onunla da konusmuyordum baskasiyla konuşuyorum eda hanim kendisi daldi