canm bende gögüs agrısı vardı ve bel agrımm adete bi hafta on gün kala baslamıstı ama cokkk kötüydü oturduum yerden kalamıodumm o dereece insllah olmazsın adette sevindrrsin bizi canmm hayırlısıyla adetin ne zamn
canm bende gögüs agrısı vardı ve bel agrımm adete bi hafta on gün kala baslamıstı ama cokkk kötüydü oturduum yerden kalamıodumm o dereece insllah olmazsın adette sevindrrsin bizi canmm hayırlısıyla adetin ne zamn
Cnm benimgogusler sis ama agri yok aynen dedigin gibi belim oyle agriyor suan uzanmama ragmen ve yarin adet olmam gerekiyir insallah olmam ceylin ya bubsefer olsun ya gecen ayda belim agriyirdu ama hasta oldum of bilmiyorum ya
Cnm benimgogusler sis ama agri yok aynen dedigin gibi belim oyle agriyor suan uzanmama ragmen ve yarin adet olmam gerekiyir insallah olmam ceylin ya bubsefer olsun ya gecen ayda belim agriyirdu ama hasta oldum of bilmiyorum ya
canmmm benm seni cook ii anlıorumm aynoı seyleri bende yasadım 1 yıl ama sabır canmm rabbimm hayırlısıyla zamanını bekliodur zamnı gelnce verr insalllah canmm sen stres yapma insallah en kısa zamnda meleinin haberni alırsınn amin
canmmm benm seni cook ii anlıorumm aynoı seyleri bende yasadım 1 yıl ama sabır canmm rabbimm hayırlısıyla zamanını bekliodur zamnı gelnce verr insalllah canmm sen stres yapma insallah en kısa zamnda meleinin haberni alırsınn
Amin cnm inşallah rabbim tum isteyenlere versin sen tedavi yoluylami kaldin