Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ins Canım ya evt normalde olmam lazımdı ama ilk gebelik kimyasal oldu ya korkuyorum şimdi test yapmaya Dr gidene kadar
ozlem korkma cnm bence hemen bı ıdrar yap ıns vardır bıısı olacaksa rabbım bılr zaten korkma hemen bı test yap sen 4 gun ne demek var demekkı hadı kalk test yap bızede haber ver

Merhaba kizlar. Size sorularim olacakti. 28 gunde bir adet olurum. Dun adet gunumdu olmadi hala. Bi hafta once adet sancisi cektim. 3 gundurde karnim iki dakikaya bi gurulduyo. Gebelik belirtisi olabilir mi lutfen yardim edin bi

amin canım çok şükür kanama durdu ne ağrı var ne sizi sadece pazartesi dr gidiyoruz ama korkuyorum dua edin bana olur mu Kızlar kaç gündür kötüydüm bugün biraz iyiydim oda evi temizledim bugü. İnşallah Pazartesi bi sorun çıkmaz sende dikkat et canım mide bulantısı çok kötü ya benim aralıksız devam ediyor
Canim sen neden hala temizlik yapip kendini yoruyosun.. suan dinlenmen lazim enazindan doktra gidene kadar.. bebegjni gor saglikli oldugunj duy insalalh sonra yaparsin temizligi dikkat et canim aklima.geldikce dua ediyorum insallah hayirlisiyla gorursun bebegini..
Mide bulantisi bende cok yok.. var ama.siddetli degil..
Benim derdim ogleden sonra midem.sisiyor yedigjm yemegi cikarmak zorunda kaliyom.. bulaniyo agriyo.. sabahlari yiyorum allahtan ama yinede ebeye soylicem.. aksamlari keyifsiz oluyom.hersey kokuyor sinir oluyom vs vs.. pazartesi hemen doktordan sonra haber et canim

Merhaba kizlar. Size sorularim olacakti. 28 gunde bir adet olurum. Dun adet gunumdu olmadi hala. Bi hafta once adet sancisi cektim. 3 gundurde karnim iki dakikaya bi gurulduyo. Gebelik belirtisi olabilir mi lutfen yardim edin bi
Adet gecikmesi zaten bir belirti.. eger duzenlo adet goruyosan ilk kez gecikdiyse hamilelik yuksek demekdir.. bende 28 gunde olurdum bazen erken geldigi olurdu ama hic gec geldigi olmazdi, sonra adet gunumde olmadim 2. Gunu test yaptim hamile cikdim umarim sendede boyle olur..

Geri