7- 8 ay sonra kaldım gliba aslında her ay yumurttaların büyüdüğünü hissetim döllenmede oluyodu günümde 1 hafta geçiyodu rahme yapışmadan düşüyodu iltihaptan galiba,bu aykalmam dediğim ay kaldım hamile ama çok faydası var çörek otu bal tarçının
yaaa kızlar bise sorcamm adete 5 gün kaldı ama benm 4 5 gündr gögüslerde sanki yesil damrlar görnüo gibi ilk defa böle bise oluo neden acaba bideee gögüslerr hep sis vee agrılı ama akıntımm hiç yok bel agrım cokk fazlaaa umutlanmalımıyım
ii gecelerrr canlrr yaaa bise sormak istioruummm bilgisi olan ne olur sölesinnn gebelik belirtilerinde illlla akıntı olması sartmııı hiç akıntı yokssaaa olmaz mı yani akıntı olmadan hamis olduunu ögrenen varmıı
Mc canimm üzülme. Biz burda en bastan beri her seyi paylasiyoruz uzuntumuzu mutlylugumuzu herseyi. Biz daha çok seviniriz sizin mutlylugunuzu gordukce mutlu oluruz. Tabiiki imreniriz, ayni duygulari yasamayi dort gozle bekliyoruz ama biliyoruz umut ediyoruz bizde bu güzel ve ozel duygulari yasiycaz günü saati gelince.....