ceylinim:) Daimi Üye Üye 16 Şubat 2015 #14.041 gmz ylz' Alıntı: Canim benim akintim var ama o kadar fazla deil Genişletmek için tıkla ... bilmiorumm canm anlmdm hic akıntı yok bendee adetime daaa 6 gün var acaba ümitlenmemelimiym akıntı oluomus yaaa hamislikteee
gmz ylz' Alıntı: Canim benim akintim var ama o kadar fazla deil Genişletmek için tıkla ... bilmiorumm canm anlmdm hic akıntı yok bendee adetime daaa 6 gün var acaba ümitlenmemelimiym akıntı oluomus yaaa hamislikteee
G gmz ylz Daimi Üye Üye 16 Şubat 2015 #14.042 Bu kişiden kişiye degisiyor canm Rabbim gönlüne göre verir inşallah
ceylinim:) Daimi Üye Üye 16 Şubat 2015 #14.043 MCasksin' Alıntı: Canim benim sendende diger kizlardanda ozur dilerim🙁 icime dokundun.. bende beklerken hamile arkadaslar yazinca acaba bende bahsetcekmiyim derdim imrenjrdim ama simdi dusuncesizce yazdim size paylasiyom butun duygularimi oyuzden oldu🙁 hep bu duayi ederim Rabbim kimseyi kimseye bakitmasin Rsbbim en tez vakitte sizede nasip etsin aminn Genişletmek için tıkla ... öle düsünme canmm yaaaa tabiki herseimizi paylasıoruzzzzz sevincc üzüntü birbirmize destek olmakkk ii gelio hepimzee canmmmm
MCasksin' Alıntı: Canim benim sendende diger kizlardanda ozur dilerim🙁 icime dokundun.. bende beklerken hamile arkadaslar yazinca acaba bende bahsetcekmiyim derdim imrenjrdim ama simdi dusuncesizce yazdim size paylasiyom butun duygularimi oyuzden oldu🙁 hep bu duayi ederim Rabbim kimseyi kimseye bakitmasin Rsbbim en tez vakitte sizede nasip etsin aminn Genişletmek için tıkla ... öle düsünme canmm yaaaa tabiki herseimizi paylasıoruzzzzz sevincc üzüntü birbirmize destek olmakkk ii gelio hepimzee canmmmm
ceylinim:) Daimi Üye Üye 16 Şubat 2015 #14.044 gmz ylz' Alıntı: Bu kişiden kişiye degisiyor canm Rabbim gönlüne göre verir inşallah Genişletmek için tıkla ... aminnnnn canmmm saolasıınn hayırlısıylaaa insallah isteyenn herkeseee versn rabbim sizlerndeee allahıım saglıklı sıhatli bebişlerinizi kucaınıza almayı nasip etsn insallah canmm
gmz ylz' Alıntı: Bu kişiden kişiye degisiyor canm Rabbim gönlüne göre verir inşallah Genişletmek için tıkla ... aminnnnn canmmm saolasıınn hayırlısıylaaa insallah isteyenn herkeseee versn rabbim sizlerndeee allahıım saglıklı sıhatli bebişlerinizi kucaınıza almayı nasip etsn insallah canmm
elfidamsanem Daimi Üye Üye 16 Şubat 2015 #14.046 kader değilki' Alıntı: Elfidam herkez diyor 3 günü git o zaman ne sorun varsa çıkıyor tahlillerde ve ultrason da bilmiyorum yinede Genişletmek için tıkla ... Sen temkinli ol yarin git, çünkü hic belli olmaz, Her kadin in sorunu baska oluyo. Zaten ilk üç gün ultrason yapmazlar, ama kan tahlili yaparlar, hormon degerlerine bakip ilac verebilir dr. Erken gitmekte fayda var.
kader değilki' Alıntı: Elfidam herkez diyor 3 günü git o zaman ne sorun varsa çıkıyor tahlillerde ve ultrason da bilmiyorum yinede Genişletmek için tıkla ... Sen temkinli ol yarin git, çünkü hic belli olmaz, Her kadin in sorunu baska oluyo. Zaten ilk üç gün ultrason yapmazlar, ama kan tahlili yaparlar, hormon degerlerine bakip ilac verebilir dr. Erken gitmekte fayda var.
elfidamsanem Daimi Üye Üye 16 Şubat 2015 #14.047 kader değilki' Alıntı: Saolun kızlar cvp verdiğiniz için ben 3 günü gidicem o zaman Genişletmek için tıkla ... Beni pek kaale almadin saniyorum kader 🙂
kader değilki' Alıntı: Saolun kızlar cvp verdiğiniz için ben 3 günü gidicem o zaman Genişletmek için tıkla ... Beni pek kaale almadin saniyorum kader 🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 16 Şubat 2015 #14.048 bebegımgelsın' Alıntı: Benm yazdklarmi kmse gormuyor sanrm neyse kzlar aeolun opuyorm hepnzi Genişletmek için tıkla ... Canim ben gün boyu giremedim, simdi girdim, Mesajini gorursem cvp yazarim ok canim.
bebegımgelsın' Alıntı: Benm yazdklarmi kmse gormuyor sanrm neyse kzlar aeolun opuyorm hepnzi Genişletmek için tıkla ... Canim ben gün boyu giremedim, simdi girdim, Mesajini gorursem cvp yazarim ok canim.
M miray akın Üye Üye 16 Şubat 2015 #14.049 Ceylin eger hamileliğimden emin olursam bende hic akinti yok oyle seylere pek takılma Belki sonraki zamanlarda olur
Ceylin eger hamileliğimden emin olursam bende hic akinti yok oyle seylere pek takılma Belki sonraki zamanlarda olur
cancazımmm Hamiş Melek 16 Şubat 2015 #14.050 gmz ylz' Alıntı: Canim benim akintim var ama o kadar fazla deil Genişletmek için tıkla ... Canım test yaptın mı
gmz ylz' Alıntı: Canim benim akintim var ama o kadar fazla deil Genişletmek için tıkla ... Canım test yaptın mı