Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Sekiz geç degil ama hava erkenden karariyo. Karanlikta da Serefsizler cesaret buluyorlar. O Kiz yanliz olmasaydı basina boyle canilik gelmeyecekti.

Malesef cezalar caydırıcı değil. Adamlar zaten allahtan korkmuyolar bide ceza da olmayınca her istediğimi yaparım havasindalar. Ben kapalı bir bayan olmama rağmen hep tetikteyimdir bu alcaklara kapalı açık farketmiyor çünkü kadın olman zaten yeteri kadar büyük bir suç . Otobüsle yada dolmusla biryere gitmeyi bıraktım şükür eşim arabayi bana bırakır gitmem gereken yere arabayla gider gelirim. Onda bile mutlaka kapıları kilitlerim on camları fazla acmam. Düşünün ki bilinç altimiza nasıl işlemiş bu korkular.

Insallah canim bukez tup bebege kalmadan sonuc alirsiniz canim tatil cok iyi olur insallah gidersinizz bizimde tatil 5. Aya belli olcak
ya turkiye gitcez yada baska ulkeye gitcex sonra ben 1-2 haftalik turkiyeye gitcem..
6.aya tr gitmek istiyom ailem turkiyede benim hamile halimi gorsun istiyorum.. benim planim 6. Ayda ben gidim 7. Ayda baska ulkeye tatilr gitmek.. maddi acidanda bakocaz bebekde gelicek onun masraflari bakarsin bizim tatil hep yatar

Sorma bende sabah bu konuyu iyice bakip arastirdim detaylarini icim acidi.. pis kopekler olmese muebbet hapis yese keske!
Zaten hapishanede ceker cezasini.. burda bi abi vardi zamanjnda hapisde yatmis, o anlatmisti hapishanefe suclu gelirken gardiysn dermis atiyom bu tecavuzden geldi.. iste tecavuzden gelenlere hapisdekiler iskence yaparmis ve gardiyanlarda gormezden gelirmis. Insallah bundada boyle olur!!! Insallah muebbet hapis olur!!

Aynen insallah bukex olur canim benimmmm

Kizlar ultrasyona bugunle birlikte 5 gun kaldi🙂
Heyecanliyim kayinvalidem battaniye yapmos bide hirka baslamis okadar guzelki🙂 herkez cok.heyecanli kalb atisini bekliyoz. Bu gece ruyamda karnim okadar cok buyumustuki ama hamile karninin 10 kati okadar cirkindimki ben hangi ara yemek yedim bukadar diyodum..
Kiloma gelince 7. Haftam bitti toplamda 800 gr aldim sadece🙂
3 ay bitimine kadar 1,5 kilo en fazla 2 kilo almak istiyom cok dikkat ediyom.. aksi gibi gunduz canim bisey cekmiyo gecelrri basliyo..
cok heyecanli gunler basladi benim icin