Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla askolsun hermevsim sende unutmussun 🙂 ben zaten hamileyim o yüzden sık giremiyorum malesef. Elfidam da unutmuş beni demekki çok ihmal etmişim buraları
Slm aleykum kizlar ben geldim, bugün hiç giremedim cok yorucuydu. Acaip yorgunum ama dizide cok merak ettim. Okuduklarima gore iki hamis arkadas daha haberi alicaz. Az kaldi. Hade hayirlisi insaallah.
Iyi Geceler canlar
Valla askolsun hermevsim sende unutmussun 🙂 ben zaten hamileyim o yüzden sık giremiyorum malesef. Elfidam da unutmuş beni demekki çok ihmal etmişim buraları
A.selam canim Kendimi unutturacak kadar bakmıyorum yaa foruma 🙂 ben hamileyim canım sen beni baya bi unutmussun 🙁 melegimgelsin le beraberdi bizim hamilelik donemimiz
Hee iyi cok sevindim Vallah ya ben ben istedigim günden beri, bende yavas yavas unutkanlik basladi malesef. Yoksa seni ismini unutmadim tabii. Ama aksam bir an bilemedim ne durumda oldugunu.
Neyse
Nasil geciyo hamilelik ? Ne kadar lik oldu ? Cinsiyetini ogrendin mi ? Tedavyle mi hamile kaldin ? Anlatsana canim. Bide arada bir gelin buraya, bizi unutmayin Olurmu 🙂
hamile ola bayanlar; gebelik öcesi belirtileriniz nelerdi. Benım yumurta çatladığı günden beri kasık ve özellıkle bel ağrım var, göğüslerimin içi yara gıbı aşırı hassalastı. Ve sürekli akıntı hali var beya z akıntı hala devam edıyor bu belırtıler sızlerde de varmıydı??