Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iste bu yüzden sana bekle diyorum ben, sen neden dün idrar testi yapitinki, varsada henüz erken ki cikmaz yani, bosuna morelini bozuyosun. Az daha sabir canim.
Cumleten Günaydın ve hayırlı cumalar herkese..bayadir yazamıyorum ve okuyamiyorum fakat baktım sayfalar çok ilerlemiş kesin dedim birileri hamile 🙂 yanilmamisim da çok sevindim sizin adınıza MCasksin ve hermevsim. Umarım sağlıkla hayırlısıyla bebislerinizi kucaginiza almayi rabbim nasip etsin hem size hem bana hemde isteyen herkese. Çok güzel ya inşallah forumdaki herkes sırayla hamile olur 🙂
Cumleten Günaydın ve hayırlı cumalar herkese..bayadir yazamıyorum ve okuyamiyorum fakat baktım sayfalar çok ilerlemiş kesin dedim birileri hamile 🙂 yanilmamisim da çok sevindim sizin adınıza MCasksin ve hermevsim. Umarım sağlıkla hayırlısıyla bebislerinizi kucaginiza almayi rabbim nasip etsin hem size hem bana hemde isteyen herkese. Çok güzel ya inşallah forumdaki herkes sırayla hamile olur 🙂
Gogus ucu diklekmisti bi onu farketmistim adet olmama 1 gun kala koku hassasiyetim olduydu esimin ayagi kokusunu almistim ilkkez🙂 adet gunum gelincede hic adet olmicak gibi olduyxu bide yorgunluk vardi ben belirti cok gormddim yani