Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Merhaba melekler
Ben de sizler gibi mucizemi bekliyorum henüz denemelerimizin 5. ayındayız eşim ve ben hormon testlerimizi yaptırdık ve cok şükür Değerler iyi çıktı testlerimi erken yaptrmak ve bi problem varsa erken müdahale edebilmek istedim Dr da beni geri çevirmedi bıkac ay daha deneme yapıp rahim filmi çekilmem gerekiyormuş
Buarada beklenen adete 1 hafta kaldı cok merak ediyorum acaba ne zaman test yapmam gerekir
Canin adete 4 gun kala erkeb testler var yapabilirsin ama yinede adet gununu beklersen daha net sonuc alirsin insallah hamisdirsun hg aramiza🙂

SEN BENİM DÜŞÜNCEME YANLIŞ DİYEMEZSİN DÜŞÜNCELER YANLIŞ OLMAZ SEN BEĞENİRSİN BEĞENMEZSİN SENİN BİLECEĞİN ŞEY NİYE BU KDR ZORUNA GİTTİ ACABA YAZDIKLARIM. GERÇİ ZORUNA GİTTİYSE DE BU BENİM UMURUMDA DEĞİL AMA NEYSEE... HORMONLARINDAN BAHSETMİŞTİN BAŞTA YA EVT GERÇEKTEN SORUN VAR BENCE. NEYSE BEN DE BAĞIŞLAYICIYIMDIR SORUN DEĞİL 😀
Handan sana surekli lafi soyleyip sonra meal gonderemem beyin loblarini kullan biraz.. yanlis dusunuyosun demek benim.dedigim. tabi insan dusuncelerinde yanilabilir. Zoruma gitmeye gelirse evet bir insanin ki bebegi senelrce olmamis birine bir kiz verir insallah lafina boyle tepki veren benim.zoruma gider bu seninde zoruna gitmiski hala yaziyosun🙂
Umrun umrum disi😉
Hormonlarima gelince evet cok sukur hamileyim hormonlarim degisiyor oyuzden evet suan boyle bir sorunun var kapis 😉

Hosbulduk 🙂
5 ay belki kısa bi sure ama bekleyince cok uzun bi sure geliyor insana her ay umutlanmak fln yorucu oluyor
Benim diğer aylardan farklı olarak cok hassas degil ama gogus uçlarım acıyor dokununca şimdilik sadece bu var acaba bi belirti olabilir mı
Erken yapılan testlerden hangisi olabilir marka adi mesela tavsiyniz var mı

Evet canim burda kizlarda deniyo.. hamile kalanlarda var. Suan eda kullanmisti yanilmiyosam onunda belirtileri yuksek yarin adet gunu bekliyoruz hayirlisiyla🙂
eevet cnm ovıteralla kullandım sonra asılama yapıldı sımdı 10.gunum bıttı bugun cuma kan yapacgım ınss hayırlı sonuçlar alırım alamasamda vardır bunda da bı hayır dıyrum nedense rahatladım sıkıntılıydım bıkacgun ama bugun cok ıııyım sukur

Hosbulduk 🙂
5 ay belki kısa bi sure ama bekleyince cok uzun bi sure geliyor insana her ay umutlanmak fln yorucu oluyor
Benim diğer aylardan farklı olarak cok hassas degil ama gogus uçlarım acıyor dokununca şimdilik sadece bu var acaba bi belirti olabilir mı
Erken yapılan testlerden hangisi olabilir marka adi mesela tavsiyniz var mı
Hamilelik belirtilerinde var canim benkmde belirtim gogsumun ucu sismisti🙂
Bekleyip gorcez artik insallah Rabbim daha bekletmez seni amin

Geri