Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayirli Geceler kizlar, size bisey sormak istedim, ufak bi tatil yapmak istiyorum, daha once gittiginiz begendiginiz otel ismi verebilirmisiniz ? Islami otel tercihim ama digerleri de olabilir. Thermal suyu olan otel de olabilir.
Hayirli Geceler kizlar, size bisey sormak istedim, ufak bi tatil yapmak istiyorum, daha once gittiginiz begendiginiz otel ismi verebilirmisiniz ? Islami otel tercihim ama digerleri de olabilir. Thermal suyu olan otel de olabilir.
Canim benim tr de ebe bi tanidigim var o demisti bana hamile oldugunu ogrendigin zaman ilk iki ay iliski olmasin çünkü zaten her gebelik de ilk iki ay dusuk riski olur, iliski olunca bu risk cogalir....... Demisti.. Senin zaten alti haftalik oldu canim hayirlisiyla, iki hafta daha Sabredin canim.
Catliyorum sinirden ısıgi yak dedim eltime kaynana da yak diyorsun (soba) yanio AC diyorsun acilior diye laf etti hic sesimi cikarmadim sinirlerim çok bozuk valla başka ara laflarida oluyor of biktim valla biktim
Ya sen hamilesin kanaman var daha hangi hslinr laf sokuyo bu kadin????
Sesini cikarmazsan susmaz o.. kavga etmiceksin gayet sakin tonla.. anne biseymi dedin?
Rahatsiz oluyosan benden soyle diceksin..
Sen boyle yaparsan kendimi yabanci hissederim senden uzaklasitim de..
Gerci desen neolcak simdilik orda kalmaya mecbursun..
Esine soyle laf soktunu...
Yok gitme uvey annene.. ben hormonlardan cok cabuk sinirleniyorum elfidamin dedigi gibi umursama daha cok mutlu ol onun yanjnda.. kanaman durana kadar sabret.. sonra evine gidersin canim