duygum_06
Hamiş Melek
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri
gecen ay bende tüm belirtileri hissettim ve öncekilerden farklı bir regli dönemi geçirdim yani senin gibi bende senin gibi düşündüm acaba kötü bişeylermi yaşıyorum acaba bebekmi düşürdüm die fakat psikolojik şu an yine regli dönemindeyim normal seyrinde devam ediyoarkadaşlar merhaba.. ya bende hamilelik belirtileri var derken adetimde iki gün geçtikten sonra hafif hafif lekelenmem oldu ve 2 gün sürdü.. sonra normal kanama ve çok fazla ağrım oldu.. fakat kanamam normale göre biraz daha az geldi ve 2 gün sürdü ve bugün çok az geldi.. normalde adetimin 3 günü çok kanamam olur sonraki 3 gün az olurdum.. sonrada sadece az az kahverengi lekelenme oldu.. ya kortum sizce bu ne olabilir...
hala boğazımda çok fazla kuruluk ve kasığımdada ağrı var.. normalda ilk gün ağrım olurdu.. şimdi hafif hafif ve sıcak bir ağrı ağrı vede hafif iğnelenmeler var.. midem sürekli ekşime var iki haftayı geçti...
adetimden önce ve günüm geçtikten hemen sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı. sizce kötü birşey olabilirmi