Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Suan o kadar üzgünum ki size anlatamam. Her seferinde daha çok yüksek ten dusuyorum. Nasip kismet. Beynim durdu sanki hiç bisey dusunemiyorum.
üzeme kendini dicem canm ama üzülmemek elde deil biiliorum amagüzclü ol rabbimmm saati ve zamanı gelince verir elbet demekki daaaa saati vakti gelmemiş canm allahımm hersein hayırlısını versnn insallah aminn

Suan o kadar üzgünum ki size anlatamam. Her seferinde daha çok yüksek ten dusuyorum. Nasip kismet. Beynim durdu sanki hiç bisey dusunemiyorum.

Boyle düşünerek ne kazanacaksin kendini üzmek dişinda? Allah koruya Rabbim madem vakitsiz istiyorsun diyip hosumuza gitmeyecek sonuçlar verse su ankinden dahami az mutsuz olursun? Emin ol çok daha mutsuz olursun yapma boyle düşünme üzme üzülme Rabbim en kisa zamanda hayrli saglikli ömürlü evlat versin ins

Boyle düşünerek ne kazanacaksin kendini üzmek dişinda? Allah koruya Rabbim madem vakitsiz istiyorsun diyip hosumuza gitmeyecek sonuçlar verse su ankinden dahami az mutsuz olursun? Emin ol çok daha mutsuz olursun yapma boyle düşünme üzme üzülme Rabbim en kisa zamanda hayrli saglikli ömürlü evlat versin ins
Aamiinn

Elfidam canimmm neolur uzulme🙁
Bi sen dusmedin yukardan inan bugun bende dustum okadar umutluydumki.. esim bile biliyodu esim bile uzuldu.. Rabbim.en tez vakitte versin dedi birlikte dua ettik.sana..
Rabbim.sevdigi kullari encok istedigi seyle sinarmisya demekki sinav bitmedi hayatimmm..
En oemlisu moral bizde varizzx..
Heevsimi hatirla son aylarda resmeb boslamisti nekadar umutsuzdu ona umut veriyoduk bak.. simdi hamile..
Sende olacaksin Allahin izniyle.. bugunleri haturlicaz neler yasadik diceZ🙂
Canim.benimm ilkkez burda bukadar kotu oldum.. ama yinede umutluyum her ay umutlu olucaz Rabbim.verene kadar dualarla israrla isticez.. kendini.kotu hissedersen facedn burdan farketmez yaz bana

Elfidam canimmm neolur uzulme🙁
Bi sen dusmedin yukardan inan bugun bende dustum okadar umutluydumki.. esim bile biliyodu esim bile uzuldu.. Rabbim.en tez vakitte versin dedi birlikte dua ettik.sana..
Rabbim.sevdigi kullari encok istedigi seyle sinarmisya demekki sinav bitmedi hayatimmm..
En oemlisu moral bizde varizzx..
Heevsimi hatirla son aylarda resmeb boslamisti nekadar umutsuzdu ona umut veriyoduk bak.. simdi hamile..
Sende olacaksin Allahin izniyle.. bugunleri haturlicaz neler yasadik diceZ🙂
Canim.benimm ilkkez burda bukadar kotu oldum.. ama yinede umutluyum her ay umutlu olucaz Rabbim.verene kadar dualarla israrla isticez.. kendini.kotu hissedersen facedn burdan farketmez yaz bana
Haklisin canım ben son dönemde çok boşlâdim inanmazsiniz belki ilişkiden sonra ayaklarimi bile kaldirmadim ya hemen uyudum öyle yada kalkıp oturdum ama çok şükür rabbim verdi sizindE desteğinizI unutamam asla demem o ki elfidam üzülme gerçekten ben anladım ki kafa ne kadar rahat olursa o kadar yararlı senin için

Melek cenneti alttan bakmanin bi sakincasi yok ben cok arastirdim esimde ozellikle sorduk acisina varana kadar.. sende kanama olmus olabilir canim ama buyuzden degildir sanirim veya doktorunun bir hatasi olabilir..
Ama hamileligin ilk doneminde ilk kontrol alttan sorun degil korlutma kizi🙂

Her Dr ayni şeyi söylemiyor canim kimisi kesinlikle bakmzken kimisi okadarcik riskten bisey olmaz diyebiliyor.kesin bisey yok yani basima geleni yazdim sadece korkmamasini bnde söyledim ki korkutucu yorumlar vardi BN korkmasin ama tedbirli olsun diye yazdim 🙂))

Geri