Elfdamcm uyu dinlen hcte umudunu kaybetme hc belli olmaz yani bnada cok dua edin yumurtam catldi buyuk ihtmalle kask agrm var islaklk hissedyorm karnm gurul gurul edyo🙂 ve uzayan sumuksu aknti cok umutlym Rabbim hayrlsni nasp etsn
Elfidam moralini bozma Rsbbimden umit kesilmes ben hala hamile oldugunj dusunuyorum.. keske test yapsaydin yarin esine aldirsaydin ama pazartesi istiyosan sorunun yok ama ben hala hamis olcagina inaniyom Allahin izniyle.
Buarada msjlsri okuyorum ama cok yazsmiyom hastayim kizlar cok opdum
Elfdamcm uyu dinlen hcte umudunu kaybetme hc belli olmaz yani bnada cok dua edin yumurtam catldi buyuk ihtmalle kask agrm var islaklk hissedyorm karnm gurul gurul edyo🙂 ve uzayan sumuksu aknti cok umutlym Rabbim hayrlsni nasp etsn
Bizde sana teşekkür ederiz canım benim valla ben hepinize tsk ederim az kahrimi çekmediniz umarım yanilmam ama gerçekten umutluyum canım dinlen uyu sen bi guzel
Canim benim neden aglamak istiyosun ? Ama istiyosan agla çünkü gerçekten aglamak rahatlatiyo insani. Bütün negatif energi sanki cesmeden bosalir gibi akiyo gidiyo. Esine de rahatlamam gerek dersin kuzum
Canim benim neden aglamak istiyosun ? Ama istiyosan agla çünkü gerçekten aglamak rahatlatiyo insani. Bütün negatif energi sanki cesmeden bosalir gibi akiyo gidiyo. Esine de rahatlamam gerek dersin kuzum