Kzlar bian cok heyecanlandm ve umutlandm nette baktm yumurtlama zamani sumuksu aknti gelrms bas ve usaret parmagnla baklcakms eger uzuyorsa yumurta catlams oluyrnus ve benm smdi sumuksu akntm geldi baktm uzuyr sanrm catladiiiiii🙂
Henüz olmadim ama her an olabilirim kasik belim bacaklarm cok agriyo cok yorgunum, simdi yatagima gectim çünkü koltukta yoruldum ya. Akintim var adet oldum sanıyormm wc gidiyorum bisey yok. Ama gelecekse yakindir yani
Henüz olmadim ama her an olabilirim kasik belim bacaklarm cok agriyo cok yorgunum, simdi yatagima gectim çünkü koltukta yoruldum ya. Akintim var adet oldum sanıyormm wc gidiyorum bisey yok. Ama gelecekse yakindir yani
Hayirlisi canim insallah olmazsin ya bende karnım falan ağrıyordu oldum sanıp wc ye gidiyordum artık wc git gel yorulmuşttm ama çok şükür pozitif ol sen