ayyyy kızlar oku oku cnm cıktı ne bu sohnet elfıdam cnm benım ıns olmayacaksın kı banada umut ol benımde adetıme bes kaldı yaa kasıklarım agrıor ınss olmam dualrınız ıcn cok saolun kızlar elfıdam sen bı test yapsan ya yaaaa çatladım valla ben ıı dayandın ama sen🙂
Kızlar bende 8 ay olmus valla bebek isteyeli bi bebek için kısmet olmadı dr gitmek dedim bu ay da olursam adet soğan Kuru yapcam randevu da 20 sine veriyo doktor dr da gitcem demiştim çok şükür rabbim verdi bana şimdi pazartesi de dr gitcez bakalım inşallah sabırsızim ben ya ama buranın drlari berbat ya hep böyle herşeyde böyle yani türkiyeye gitmek istiyorum kızlar ya eşim de diyo ben çocuğum burada doğsun büyüsün istemiyorum ama hayirlisı canım bakalım
Kizlar ben az uyuyayim sonra yibe gelip bakicam elfidam dualarim seninle hayatim..
Inslalah hayirli haberini alirim
Kizlar sozleride tel tek.opdum grsz yine mc kacar🙂
Iliskiden sonra su torbasina ilik su koy bacak arana koy ole yat dahada kendini hic usutme faydasi olur bemde oldu.. hermevsimdr su torbasiyla takildi oldu.. insallah elfidandada olucak..
Sura sende yap bunu canim
Kizlar oku yaz oku yaz cok yoruldum biraz uyucam yani uyuyabilirsem tabii en azindan gozlerimi dinlendireyim.
Kizlar yarin sabah benden test yapmami istediniz ama çikip almam lazim, bugün de çikip usutmek istemiyorum. Evde test im yok. Yarin test yapamiycam üzgünum kizlar gerçekten bana kizmayin. hayirlisiyla insaallah adet olmazsam ptesi çikip kan testini yapicam