ayyyy kızlar oku oku cnm cıktı ne bu sohnet elfıdam cnm benım ıns olmayacaksın kı banada umut ol benımde adetıme bes kaldı yaa kasıklarım agrıor ınss olmam dualrınız ıcn cok saolun kızlar elfıdam sen bı test yapsan ya yaaaa çatladım valla ben ıı dayandın ama sen🙂
kızlar herkese mrba bugün sabah wc ye gittim peceteye pembe leke geldi ve benm adetime 9 gün var... daha önce hiç böyle bişey yasamadım ve halada leke yok gelmedi baska yerleşme kanaması olsa bile bu kadar erken olur mu sizce
Iliskiden sonra su torbasina ilik su koy bacak arana koy ole yat dahada kendini hic usutme faydasi olur bemde oldu.. hermevsimdr su torbasiyla takildi oldu.. insallah elfidandada olucak..
Sura sende yap bunu canim
kızlar herkese mrba bugün sabah wc ye gittim peceteye pembe leke geldi ve benm adetime 9 gün var... daha önce hiç böyle bişey yasamadım ve halada leke yok gelmedi baska yerleşme kanaması olsa bile bu kadar erken olur mu sizce
Vallah canim bende bunu merak ediyorum, diyorum ki gerçekten yumurtlama oluyo da çatlatma oluyo mu ? Çatlatma ignesini kullandim ama gerçekten ise yaradi mi bilmiyorum ki
Canım inşallah yaramıştır sen şimdi rahat ol düşünme bunları kendini nasıl hissediyorsun umutlu musun elini karnına koyunca ne hissediyorsun ne düşünüyorsun
Aslinda bugün Yazmayi dusunmuyodum, Sabirla bekliycektim, ama geldimki mc burda kusmus kizmis benden haber bekliyo. Dedim daha fazla uzmiyim kuzularimi 🙂
Sabah dan beridir yaziyorum yaziyorum bitmiyo, sozler bitmiyo 🙂 artik esim de isyan etmeye basladi, sizi kiskaniyo çünkü hep dizinleyim 🙂