Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kzlar ya acaba gercekten yumurtlama oluyomudr bende bi oluyo dyorm bi dktrun dedgme takyrm bekarlen gtmstm kadn dogum bna dememsti yumurta tembellgi dye evlykende gttm bayan dktr oda demdi en son gttgm dktr dedi .s
Vallah canim bende bunu merak ediyorum, diyorum ki gerçekten yumurtlama oluyo da çatlatma oluyo mu ? Çatlatma ignesini kullandim ama gerçekten ise yaradi mi bilmiyorum ki

Inşallah canım hayırlısı inşallah adet dönemin ne zaman kaç günün var

Vallah canim bende bunu merak ediyorum, diyorum ki gerçekten yumurtlama oluyo da çatlatma oluyo mu ? Çatlatma ignesini kullandim ama gerçekten ise yaradi mi bilmiyorum ki
Canım inşallah yaramıştır sen şimdi rahat ol düşünme bunları kendini nasıl hissediyorsun umutlu musun elini karnına koyunca ne hissediyorsun ne düşünüyorsun

Kızlar bende 8 ay olmus valla bebek isteyeli bi bebek için kısmet olmadı dr gitmek dedim bu ay da olursam adet soğan Kuru yapcam randevu da 20 sine veriyo doktor dr da gitcem demiştim çok şükür rabbim verdi bana şimdi pazartesi de dr gitcez bakalım inşallah sabırsızim ben ya ama buranın drlari berbat ya hep böyle herşeyde böyle yani türkiyeye gitmek istiyorum kızlar ya eşim de diyo ben çocuğum burada doğsun büyüsün istemiyorum ama hayirlisı canım bakalım