Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

kızlar bilgisi olan biri ltfen beni yönlendirsin adetime 4 gün var kasıklarımda ara ara batmalar var iştahım çok açıldı midem akşam üzerileri bulanıyo bacakları ve kalçalarım ağrıyo tırnağımda beyaz lekeler ve karnımın altı şiş gibi ve sık idrardan şikayetçiyim sizce doktora gitmelimiyim çok halsizim ve üşüyorum acaba iltihaptan mıdır yok sa bebiş mi.allahım ya yine hüsran olmasın cvplarsanız sevinirim acillll

merhaba arkadaslar ben de burdayim 🙂

yagmurun_annesi canim 4 günlük bekleyemiycek kadar kötüysen git tabii doktora.. gecmis olsun güzelim! umarim bunlar hamilelik belirtileridir ama yine de kendimize dikkat etmeliyiz. Biz hamileliktir derken baska hastaliklari es gecmeyelim. 😉

canım çok düşünmemeye çalış ve bekle, göğüs ağrısı illallah dedirtecek kadar oluyor düşünmemek elde değil tabi vücutta bu kadar şey olurken 🙂 kadın olmak ne zor yahu, ama sonra üzülmekten iyidir, umarım sabrın sonund aiyi haberleri verirsin,
evet canım haklısın.Çok düşünmemeye çalışsamda yinede kendimi dinlemekten vazgeçemiyorum.Umarım hepimiz sabrımızın müfakatını en kısa zamanda hayılısıyla alırız..

ECEMCİM bende hamilelik belirtileri çok erken balamıstı,aynen senınde yaşamış olduğun sancıları bende hissetmiştim,belirtilerin benımkıne çok yakın ve ben hamıleyim,senın gıbı bende cok merak edıyodum hatta bı sure tamammen umudumu yıtırmıstım piskilojık dıye dusunuyodum fakat hamıleymısın ,işallah sende hamılesındır:laugh:
Ayy canımm bal damlamış ağzından..Ah keşkee inşallah..bide öğleden sonra hafif mide bulantısı eklendi.Senin adına da çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Darısı bizlere inş..🙂

merhaba arkadaslar ben de burdayim 🙂

yagmurun_annesi canim 4 günlük bekleyemiycek kadar kötüysen git tabii doktora.. gecmis olsun güzelim! umarim bunlar hamilelik belirtileridir ama yine de kendimize dikkat etmeliyiz. Biz hamileliktir derken baska hastaliklari es gecmeyelim. 😉

cvpladığın için çok tşkler boyalıkuş .umarım allah hepimizin gönlüne göre verirde meleklerimizi elimize alır koklarız doya doya

kızlar bilgisi olan biri ltfen beni yönlendirsin adetime 4 gün var kasıklarımda ara ara batmalar var iştahım çok açıldı midem akşam üzerileri bulanıyo bacakları ve kalçalarım ağrıyo tırnağımda beyaz lekeler ve karnımın altı şiş gibi ve sık idrardan şikayetçiyim sizce doktora gitmelimiyim çok halsizim ve üşüyorum acaba iltihaptan mıdır yok sa bebiş mi.allahım ya yine hüsran olmasın cvplarsanız sevinirim acillll
Canım hemen hemen belirtilerimiz aynı ama senin daha az günün var benden.Benim daha 9 gün var.Hamişsindir inşallah.Canım istersen özel hastanede bir kan testi yaptır.Sabırsızsan bekleyemeyeceksen.Yada 4-5 gün daha sabret.Seni çok iyi anlıyorum.Aynı duyguları yaşıyoruz.Hepimiz için hayırlısı..

Geri