Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Bugün sabahtan beri midem bulanıyo. Sanki boğazımda bi el sıkıyo gibi, bulantı. Beklenen regl günüme 6-7 gün var galiba yaklaşık... hadi hayırlısı.😕

canım kötü bısey yoktur ama kanaman devam edıyormu azmı çokmu

gülbeseker, canım stresten ola bılır bu ay bende oyle oldum aynı senın gıbı ben üstüne görüyorum zanettım ama olmuyormusum ikitane test yaptım negatıf cıktı canım sende beklebıraz bıdaha test yap ama çok stres yapma canım

beracım.. kanamam çok az... bende üstüne görme yaşıyorum diye şüphelendim.. ama çoğu yerde okuduğum yerde üstüne göre çok hafif lekelenme şeklinde oluyormuş... peki bera, hastalığın sonra tekrar devem ettimi...

canım 4gun surdu ve azdı 8de olmam gerekıyordu ben 4de oldum canım burada kı arkadaşlarda olmus normal adet olan benım kuzenım normal adet olmustu hemde 3ay var yanı normal olan canım belkıda adete yakın bı zamanda ilişki oldugunda oala bılır gebelık canım mesala bende hala hamıleymısım gıbı bı his var kasıklarımda agrı var karnımma kramp oluyor bende anlamadım valla bu ay

ECEMCİM bende hamilelik belirtileri çok erken balamıstı,aynen senınde yaşamış olduğun sancıları bende hissetmiştim,belirtilerin benımkıne çok yakın ve ben hamıleyim,senın gıbı bende cok merak edıyodum hatta bı sure tamammen umudumu yıtırmıstım piskilojık dıye dusunuyodum fakat hamıleymısın ,işallah sende hamılesındır:laugh:

beracım peki kuzenin hamlemiydi.. tam anlayamadımda... bişey daha sorsam sana... şimdiki şu halimle test yapabilirmiyim... çünkü az daha hastayım...

beracım peki kuzenin hamlemiydi.. tam anlayamadımda... bişey daha sorsam sana... şimdiki şu halimle test yapabilirmiyim... çünkü az daha hastayım...

oluyor canım ama kan testı daha ıyı oluyormus idrar testi yanılta bılıyormus arkadaşlar öyle söyluyor ama sen yap bakalım var çıkar herhalde ama yoksada sakın çok üzülme rabbım bılır nezaman vereceyın adetın bıtınce devam maçlara canım tamammı

canım dişin nasıl oldu agrıyormı hala allah sıfa versın canım