arkadaşlar merhaba.. ya bende hamilelik belirtileri var derken adetimde iki gün geçtikten sonra hafif hafif lekelenmem oldu ve 2 gün sürdü.. sonra normal kanama ve çok fazla ağrım oldu.. fakat kanamam normale göre biraz daha az geldi ve 2 gün sürdü ve bugün çok az geldi.. normalde adetimin 3 günü çok kanamam olur sonraki 3 gün az olurdum.. sonrada sadece az az kahverengi lekelenme oldu.. ya kortum sizce bu ne olabilir...
hala boğazımda çok fazla kuruluk ve kasığımdada ağrı var.. normalda ilk gün ağrım olurdu.. şimdi hafif hafif ve sıcak bir ağrı ağrı vede hafif iğnelenmeler var.. midem sürekli ekşime var iki haftayı geçti...
adetimden önce ve günüm geçtikten hemen sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı. sizce kötü birşey olabilirmi
gülbeseker, canım stresten ola bılır bu ay bende oyle oldum aynı senın gıbı ben üstüne görüyorum zanettım ama olmuyormusum ikitane test yaptım negatıf cıktı canım sende beklebıraz bıdaha test yap ama çok stres yapma canım
gülbeseker, canım stresten ola bılır bu ay bende oyle oldum aynı senın gıbı ben üstüne görüyorum zanettım ama olmuyormusum ikitane test yaptım negatıf cıktı canım sende beklebıraz bıdaha test yap ama çok stres yapma canım
beracım.. kanamam çok az... bende üstüne görme yaşıyorum diye şüphelendim.. ama çoğu yerde okuduğum yerde üstüne göre çok hafif lekelenme şeklinde oluyormuş... peki bera, hastalığın sonra tekrar devem ettimi...
beracım.. kanamam çok az... bende üstüne görme yaşıyorum diye şüphelendim.. ama çoğu yerde okuduğum yerde üstüne göre çok hafif lekelenme şeklinde oluyormuş... peki bera, hastalığın sonra tekrar devem ettimi...
canım 4gun surdu ve azdı 8de olmam gerekıyordu ben 4de oldum canım burada kı arkadaşlarda olmus normal adet olan benım kuzenım normal adet olmustu hemde 3ay var yanı normal olan canım belkıda adete yakın bı zamanda ilişki oldugunda oala bılır gebelık canım mesala bende hala hamıleymısım gıbı bı his var kasıklarımda agrı var karnımma kramp oluyor bende anlamadım valla bu ay
Günüme 9 gün kaldı.Sabahtan beri karın ağrım var hafif.Adet olacakmışım gibi .2-3 gündür iştahım çok açıldı.Göğüslerimde şişmiş bu sabah farkettim.Bu kadar erken başlamazdı adet belirtilerim.Çok heyecanlanıyorum düşününce.Çok da ümitlenmek istemiyorum ama..Acaba..?????Sizce???Sanırım olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var🙁
ECEMCİM bende hamilelik belirtileri çok erken balamıstı,aynen senınde yaşamış olduğun sancıları bende hissetmiştim,belirtilerin benımkıne çok yakın ve ben hamıleyim,senın gıbı bende cok merak edıyodum hatta bı sure tamammen umudumu yıtırmıstım piskilojık dıye dusunuyodum fakat hamıleymısın ,işallah sende hamılesındır:laugh:
canım 4gun surdu ve azdı 8de olmam gerekıyordu ben 4de oldum canım burada kı arkadaşlarda olmus normal adet olan benım kuzenım normal adet olmustu hemde 3ay var yanı normal olan canım belkıda adete yakın bı zamanda ilişki oldugunda oala bılır gebelık canım mesala bende hala hamıleymısım gıbı bı his var kasıklarımda agrı var karnımma kramp oluyor bende anlamadım valla bu ay
oluyor canım ama kan testı daha ıyı oluyormus idrar testi yanılta bılıyormus arkadaşlar öyle söyluyor ama sen yap bakalım var çıkar herhalde ama yoksada sakın çok üzülme rabbım bılır nezaman vereceyın adetın bıtınce devam maçlara canım tamammı
ECEMCİM bende hamilelik belirtileri çok erken balamıstı,aynen senınde yaşamış olduğun sancıları bende hissetmiştim,belirtilerin benımkıne çok yakın ve ben hamıleyim,senın gıbı bende cok merak edıyodum hatta bı sure tamammen umudumu yıtırmıstım piskilojık dıye dusunuyodum fakat hamıleymısın ,işallah sende hamılesındır:laugh: