Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Inanirmisin celik bu asilama dan sonra hiç ama hiç dinlenemedim, asilama nin ertesi günü esim agir grip oldu, bir hafta esime baktim, sonra ufak tefek islerimiz vardi ama onemli resmi isler, Her gün mecburen disari ciktim islerimiz halletmek için. Acaip bi on gün geçti oyle. Simdi de dinleniyorum ama bi faydasi Olurmu bilmiyorum allah bilir.
Olur cnm ön3mli olan ilk asilama olduun xmn bir iki saat dinlenmedir gerisi agır isler yapmadgn sürece birsey olmaz dr da diye normal.hayatina.devam et diye kalbine öyle kotu seylr alma ilk asilama yaptigin zmn kacinci gün adet oldn cnm

Arkadaslar herkes nerde ? Biliyorum mc bana kizmis gitmis ! Digerleri nerdeler ? Yoksa forumda mi takiliyor lar ? Ben orayi bulamadim arti, burayi takip ediyorum, bide oraya yazarsam kafam cok karisir benim zaten balik hafizaliyim
Firum solda cnm sohpet yazio orasi daha basit oluyo bnde iradayim devamli

Geldim elfidam evet kizmistim ama adet olmadini duyunca gecti🙂
Ya burda oldum merakdan bu kiz adet oldu depresyona girdi heralde dedim🙂
Cok sukur olmadin bugun olmazsan yarin sabah test yap Rabbimin izniyle gorceksin kirmizi 2. Cizgiyi insallahhh tabi hayirliysa..
Hayirsizaada Rabbim hayirli eylesinn verisn canimm

Simdi dinlen ayagini sicak tut bugun hep dinlen🙂
Insallah olmazsin tamam tulbenti koyucam oksuruk az var ama botaxim basim gozlerim cok kotu.. 🙂

Olur cnm ön3mli olan ilk asilama olduun xmn bir iki saat dinlenmedir gerisi agır isler yapmadgn sürece birsey olmaz dr da diye normal.hayatina.devam et diye kalbine öyle kotu seylr alma ilk asilama yaptigin zmn kacinci gün adet oldn cnm

Canim iyi sordun valla sen dorunca hatirladim.
Ilk asilamami 14.Cu gün yapmisti dr, asilamanin 12. Ci günü kirmizi lekeler basladi, sonrada 14.Cu günü sabah yinede gittim kan testi yaptirdm ogleden sonra da normal adet oldum.
Progesteron döllenme olunca tutunmasina yardimci oluyor, dollenme olmamissa adeti gecikmeden söktürüyor. Yani hamile degilsem bugün yarin kesin adet olucam

Geri