Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

hadi hayırlısı hakkında delikız darısı başımıza😀 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

eeee artık kan testide olumlu sonuç verince buraya yazman şart oldu hisstiğin belirtileri
bilelim sen neler yaşamışın....

hayırlısı canım hakkında allaha emanet ol dikkat et kendine

deli kız hayırlı olsun bugün duyduğum en güzel haberdi.allahım inş.sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip eder.darısı isteyenlerin başına

ıyı dıleklerınız ıcın ve benı yanlız bırakmadıgınız ıcın cok tesekkur ederımdarısı ısteyenlerın basına bugun kan testını de aldım onda da hamıle sonucu cıktı 5 haftalık hamıleymısım kızlar bana belırtılerımı soruosunuz ama bende bu sayfayı okuyarak vucudumdakı deısımın gebelık belırtısı oldugunu anladım bendekı en buyuk ıkı deısıklık gogus uclarımın koyulasması vehassaslasması dıerı ıse kokulardan rahatsız olmamdı ozellıkle de en sevdıgım sey olan cıkolata kokusuna karsı duydugum rahatsızlıktı ha bı de son zamanlar da sureklı uyuma ıstegı yorgunluk oluodu

teşekkürler canım belirtilerini yazdığın için allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çokkk ama çooooookkk sevindim adına
kal sağlıcakla........

hamısler sıze bısey sorcam beta hcg testın yaptırdım ve degerım 3360.1 cıktı bu kac haftalık demek bılenınız varmı doktor kesın konusamadı da ben de cok merak edıorum lutfen hamısler yardımcı olun allah herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın:e112:

keşke yardımım dokunabilse ama zor bişi bu herkesin değerleri aynı çıkmazki ama hemen hemen yakın tahmin bulunulabilir....