C celikcelik Daimi Üye Üye 3 Şubat 2015 #12.341 hermevsim' Alıntı: Arkadaşım mi canım evet kan testi yapacak Genişletmek için tıkla ... Sen yap cnm
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.343 bebegımgelsın' Alıntı: Hadi bkalm hayrlsi kuzum bende merk ettm smdi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ay canim valla beni de heyecanlandirdiniz ya
bebegımgelsın' Alıntı: Hadi bkalm hayrlsi kuzum bende merk ettm smdi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ay canim valla beni de heyecanlandirdiniz ya
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.344 bebegımgelsın' Alıntı: Bencede celik dedgi gbi kan testi yaptrablrsen yaptr cnm ben braz gec geldm sanrm herkes gtms Genişletmek için tıkla ... Yok canım ya iyice geçsin günüm yarın da bi bitsin de sonra ya elfidam vardı uyudu canım
bebegımgelsın' Alıntı: Bencede celik dedgi gbi kan testi yaptrablrsen yaptr cnm ben braz gec geldm sanrm herkes gtms Genişletmek için tıkla ... Yok canım ya iyice geçsin günüm yarın da bi bitsin de sonra ya elfidam vardı uyudu canım
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.345 celikcelik' Alıntı: Sen yap cnm Genişletmek için tıkla ... Canım bi iki gün sonra yaparım ya acele edip sonucu görüp üzülmeyeyim yarında bi bitsin de bakarız
celikcelik' Alıntı: Sen yap cnm Genişletmek için tıkla ... Canım bi iki gün sonra yaparım ya acele edip sonucu görüp üzülmeyeyim yarında bi bitsin de bakarız
B bebegımgelsın Forum Okuru 3 Şubat 2015 #12.348 hermevsim' Alıntı: Günaydın melekler Nasılsıniz Genişletmek için tıkla ... Kendi adma iym cok sukur canm sen naslsn varmi gelen gden
hermevsim' Alıntı: Günaydın melekler Nasılsıniz Genişletmek için tıkla ... Kendi adma iym cok sukur canm sen naslsn varmi gelen gden
hermevsim Hamiş Melek Üye 3 Şubat 2015 #12.349 bebegımgelsın' Alıntı: Kendi adma iym cok sukur canm sen naslsn varmi gelen gden Genişletmek için tıkla ... Bende çok iyiyim canım daha gelen giden yok ya inşallah gelmez de 🙂kırmızılar
bebegımgelsın' Alıntı: Kendi adma iym cok sukur canm sen naslsn varmi gelen gden Genişletmek için tıkla ... Bende çok iyiyim canım daha gelen giden yok ya inşallah gelmez de 🙂kırmızılar
B bebegımgelsın Forum Okuru 3 Şubat 2015 #12.350 hermevsim' Alıntı: Bende çok iyiyim canım daha gelen giden yok ya inşallah gelmez de 🙂kırmızılar Genişletmek için tıkla ... İnsallah canm benm hc geckme yasadn mi
hermevsim' Alıntı: Bende çok iyiyim canım daha gelen giden yok ya inşallah gelmez de 🙂kırmızılar Genişletmek için tıkla ... İnsallah canm benm hc geckme yasadn mi