Yok canım asla okutmam ben okumaz zaten oda diyo kız kıza konuşuyorsunu. Siz özel olur ben ne yapayım diyo ben sormustum çünkü benim teli eline alınca 🙂
Belli olmaz canım benim arkadaşım da hamile oda biraz önce mesaj attı bana sordum hiç belirtisi yok adeti gecikmiş sadece yoksa hiç belirtisi yokmuş yani sadece ara ara çok nadir kasık ağrısı olmuş
Yok canım asla okutmam ben okumaz zaten oda diyo kız kıza konuşuyorsunu. Siz özel olur ben ne yapayım diyo ben sormustum çünkü benim teli eline alınca 🙂
Benimkide mubarek top patlasa kalkip bakmaz beni ilgilendirmez der 🙂
Aramizda hiç bir ozel sifremiz yoktur hersey bilinir ama hiç telefonumu alip da bir kere bakmamistir napiyorum diye, ama sorar, yine mi chatlesiyorsun der 🙂 bende derim yok AAskim forumdaki kizlar la dertlesiyoruz diyorum. Inanamiyo, ya birbirinizi hiç tanimiyorsunuz nasil dertlesiyorsunuz diyo, bende diyorum ki, yakinimizla paylasmadigimiz kadar dertlesebiliyoruz dedim 🙂
Belli olmaz canım benim arkadaşım da hamile oda biraz önce mesaj attı bana sordum hiç belirtisi yok adeti gecikmiş sadece yoksa hiç belirtisi yokmuş yani sadece ara ara çok nadir kasık ağrısı olmuş
Bazen cok usuyunce benimkiler disari cikarlar ama oyle sert ve dik olmazlar yinede. Seninde oyle mi Yoksa hem dik hemde sert mi ? Evet ise kesinlikle hamile sin canim insaallah