hermevsim Hamiş Melek Üye 1 Şubat 2015 #12.201 celikcelik' Alıntı: Yok ayriyiz anlasiyorum aslinda bazrn böyle tatsizlik oluyor Genişletmek için tıkla ... Anlıyorum canım ama sıkma kendini konuşup konuşup dururlar ancak zaten
celikcelik' Alıntı: Yok ayriyiz anlasiyorum aslinda bazrn böyle tatsizlik oluyor Genişletmek için tıkla ... Anlıyorum canım ama sıkma kendini konuşup konuşup dururlar ancak zaten
hermevsim Hamiş Melek Üye 1 Şubat 2015 #12.202 celikcelik' Alıntı: Onemli deil.cnm.siz kusra.bakmayın hasas oldum biraz Genişletmek için tıkla ... Yok önemli değil canım ne demek
celikcelik' Alıntı: Onemli deil.cnm.siz kusra.bakmayın hasas oldum biraz Genişletmek için tıkla ... Yok önemli değil canım ne demek
C celikcelik Daimi Üye Üye 1 Şubat 2015 #12.203 hermevsim' Alıntı: Anlıyorum canım ama sıkma kendini konuşup konuşup dururlar ancak zaten Genişletmek için tıkla ... Aynen cnm
hermevsim' Alıntı: Anlıyorum canım ama sıkma kendini konuşup konuşup dururlar ancak zaten Genişletmek için tıkla ... Aynen cnm
melek cenneti Hamiş Melek 1 Şubat 2015 #12.206 elfidamsanem' Alıntı: Allah yardimcin olsun canım, esin korumuyorsa işin zor demekki. Kendi ailen yakininda degilmi, onlardan destek iste[/QU Evlatligim canim esim bogazima yapistiginda bile geçer geçer dediler 🙁 kaynim axina geleni der karisir. eltime Esim hic laf etmez of of Genişletmek için tıkla ...
elfidamsanem' Alıntı: Allah yardimcin olsun canım, esin korumuyorsa işin zor demekki. Kendi ailen yakininda degilmi, onlardan destek iste[/QU Evlatligim canim esim bogazima yapistiginda bile geçer geçer dediler 🙁 kaynim axina geleni der karisir. eltime Esim hic laf etmez of of Genişletmek için tıkla ...
hermevsim Hamiş Melek Üye 1 Şubat 2015 #12.207 Canım allah yardimcin olsun ama esin nasıl korumaz seni ya olur mu öyle
hermevsim Hamiş Melek Üye 1 Şubat 2015 #12.208 EsiN hiç mi tepki vermiyo yani sadece susuyor mu olur mu o nasıl koca ya
melek cenneti Hamiş Melek 1 Şubat 2015 #12.209 hermevsim' Alıntı: Canım allah yardimcin olsun ama esin nasıl korumaz seni ya olur mu öyle Genişletmek için tıkla ... Üvey babamdan hic arka cikmazdi sevgiliykn iyi gibiydi engeli umurumda olmadi evlendim ama kok sokturuyor 🙁(
hermevsim' Alıntı: Canım allah yardimcin olsun ama esin nasıl korumaz seni ya olur mu öyle Genişletmek için tıkla ... Üvey babamdan hic arka cikmazdi sevgiliykn iyi gibiydi engeli umurumda olmadi evlendim ama kok sokturuyor 🙁(
hermevsim Hamiş Melek Üye 1 Şubat 2015 #12.210 melek cenneti' Alıntı: Üvey babamdan hic arka cikmazdi sevgiliykn iyi gibiydi engeli umurumda olmadi evlendim ama kok sokturuyor 🙁( Genişletmek için tıkla ... Esin de çektiriyo sana yani hamisdin galiba sen canım baba üvey de anne öz mu canim benim
melek cenneti' Alıntı: Üvey babamdan hic arka cikmazdi sevgiliykn iyi gibiydi engeli umurumda olmadi evlendim ama kok sokturuyor 🙁( Genişletmek için tıkla ... Esin de çektiriyo sana yani hamisdin galiba sen canım baba üvey de anne öz mu canim benim