Arkadaşlar lütfen bana cvp verin ya son adet tarihim 7 aralık pazartesi esinle birlikte olduktan sonra kahverengi lekenlenme başladı sadece peceteye geliyor test yaptım negatif cikti sizce yerleşme kanaması olabilir mi yada başka birşey cvp lütfen 🙁
Yerlesme kanamssi icin erken bendede oldu ovulasyon donrminde yani yumurta catladigi icin olabilir veya adetten kalanlar oyuzdeb bence beklemelisin.. zaten teste cikmazki simdi canim
Yerlesme kanamssi icin erken bendede oldu ovulasyon donrminde yani yumurta catladigi icin olabilir veya adetten kalanlar oyuzdeb bence beklemelisin.. zaten teste cikmazki simdi canim
Umudunj yitirme canim sonucta olmicak diye bisey yok nice kadinlar var anne olma ihtimali bile yok oyuzden Rabbime bin sukur biz olabiliriz oyuzden sabret ve umud et hayatim
hosgeldn canmm benm gecen carsamba doktora gittm ultrasonla baktı ve kese yok dedi hamille deilsn dedi adet söktürcü verdi ama hala adet olmadımm işteee sıkıntı yani
olurdu ama ?det söktürcü ilac içince hemen sökerdi sökmedi doktor kandan bakmadı sadce ultrasonla baktıı ve olmuorum işte adette ne yapcamı bilmiorum artık
olurdu ama ?det söktürcü ilac içince hemen sökerdi sökmedi doktor kandan bakmadı sadce ultrasonla baktıı ve olmuorum işte adette ne yapcamı bilmiorum artık
Kan tahlili yaptir bi cunki nette okumustum kiz hamile oluyor doktor keseyi goremiyo sonra yinr gidiyo goruyo bence bi kan testi yaptir icin rahat eder canim
Canım gebe opanlarda bıle kese 5 hAftalık ken gozukuyo adetın nekadar gecıktı bılmıyomm Ama hayırlısı allahdan eger supen varsa saglık ocagına gıt kan ver bide sokturucu kullanma supen varsa