Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiden busekilde ogrenenirlermis..Bu dogru ama bunu deneyip anlamak bilmiyorum.. Bende duymustum askima sorduydum askim birlikte olurken bise hissediyonmu yoksa boslukmu var diye😀 bayagi gulmustuk ben onu biliyorum🙂)
Tabi bunu yaptinda enfeksiyon kapabilirsin parmagindan
Slm herkese yeni katildim araniza.tabiki tekiisteğim gebelik 1hafta var adetime bu ay tek farklilik istahim asiri acik.yeme istegi duyuorum ve acaip tat aliorum yediklerimden.buda bana umut verio ayrica sabretmek cok kötü ya.
Arkadaşlar lütfen bana cvp verin ya son adet tarihim 7 aralık pazartesi esinle birlikte olduktan sonra kahverengi lekenlenme başladı sadece peceteye geliyor test yaptım negatif cikti sizce yerleşme kanaması olabilir mi yada başka birşey cvp lütfen 🙁
En son 7 aralıkta olmuştum 13 aralıkta da bitmişti bu aralar olması lazımdı biz pazartesi günü esinle birlikte olduktan sonra lekelenme başladı anlam veremedim
hosgeldn canmm benm gecen carsamba doktora gittm ultrasonla baktı ve kese yok dedi hamille deilsn dedi adet söktürcü verdi ama hala adet olmadımm işteee sıkıntı yani