Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kizlar meraba nasilsiniz canlar.. sizlere yazamiyorum hala evle ugrasiyorum birinci kat bitti ikincide bitti buyukler olarak cati kaldi bide duzenleme ve bazi yerledtirme...
Suan bunlari yazarken dua ediyorum icimden insallah birilerinin hamile oldugunu duyarim insallahhh

Yeni gelenlrr hosgeldiniz ben mc🙂
Hamile adayi adayi🙂)
Ve bizim ekipden kimlee hamile kaldiiii neolursun insallah mutlu haberinizi alirimmmm insallah.

Bana gelince bugun tamda ovulasyon donemi 28 gun adet oluyom 14. Gun.. benden kirmizi kan geldi acik kirmizi afedersiniz akintiyla karisik kizlar bukez tuttu heralde🙂))
Haberinizi bekiyorum opdm
bide hamile olanlar sizde ovulasyon donemi acik renk kan geldimi??

Bu ay cok sesısız buralar hayırdır kızlar nerlerdesınız sız yaaa
Katiliyorum sana herkes gitmis ya normalde dolardi sayfalar🙂
Kizlar geri gelin🙂
Adet olununca biraz ugranilmiyo onu anliypmda hepiniz adet olmadinizya🙂

Arzum bilmiyorum insallah hamis olurum.. cunki ben boyle acik renk pempe akinti ilkkez oluyorum.. ama netten bakdim yumurtlama doneminde lekede oluyormus..
Hersey kismet🙂

bebeto henuz deglm canm senn yumrta tembellgn nasl anlasldı testle mı yoksa alttan veya karnndan ultrasonla bakarak mı
Canim ben ilk gittiğimde dra ama bu şuradan bi Dr değil yiklarca cevremdekilerin gittiği bi Dr salonda çok iyi.karindan bakio gebelik olaylarına ve gebelik isteyenlete ilk gittiğimde yumurtanın zayif calisio dedi.. Klomen verdi 2 ayda sure verdi. Kalamadim zaten ilişkiler düzenli olmadi maalesef neyse 2 ayda kalamazsan eşine bakicaz demişti biraz uzakta Dr. Bizde yakin bi hastahaneye yaptirip goturduk giderken. Esimde sorun yoktu herşey normal dedi kalman gerekip klomenle normalde uyarilmasi gerekirdi yumurtaliklarinndedi ve kadinlik hormonlarina bakildimo dedi balktirmaidgimi soyleyince FSH lh birde prl diye test verdi zaten tiroit hastasiyim TSH na baktiriorum bunuda istemişti ama soyledim. Neyse birde hsg şart dedi. Ben sadece testleri yaptirdim hsg yi daha sonra yaptiricam..

Kizlar meraba nasilsiniz canlar.. sizlere yazamiyorum hala evle ugrasiyorum birinci kat bitti ikincide bitti buyukler olarak cati kaldi bide duzenleme ve bazi yerledtirme...
Suan bunlari yazarken dua ediyorum icimden insallah birilerinin hamile oldugunu duyarim insallahhh

Yeni gelenlrr hosgeldiniz ben mc🙂
Hamile adayi adayi🙂)
Ve bizim ekipden kimlee hamile kaldiiii neolursun insallah mutlu haberinizi alirimmmm insallah.

Bana gelince bugun tamda ovulasyon donemi 28 gun adet oluyom 14. Gun.. benden kirmizi kan geldi acik kirmizi afedersiniz akintiyla karisik kizlar bukez tuttu heralde🙂))
Haberinizi bekiyorum opdm
bide hamile olanlar sizde ovulasyon donemi acik renk kan geldimi??
Canim Hosgeldin nerelerdesin sen ya gittin gorene ask olsun 🙂
Evinin isinin bitmesine sevindim canim.
Canim anliyamadim bugün kacinci gunundesin ?
Ovulasyon donemi olabiliyor leke. Ama bu yerlesme olabilmesi için çok erken sayilir. Ovulasyon dan sonra 10.-14. Ci gün yerlesme kanamasi olabilir....
Ama hiç te belli olmaz yani, burda her turlusunu gorduk 🙂
Insaallah hamile sindir canim ! Hade hayirlisi insaallah..

Geri