elfidamsanem Daimi Üye Üye 30 Aralık 2014 #11.142 rüyamsın' Alıntı: Benim sancılar başladı. Sanırım kırmızı geliyor 🙁 Genişletmek için tıkla ... Hakkinda hayirlisi canim... Uzulme..
rüyamsın' Alıntı: Benim sancılar başladı. Sanırım kırmızı geliyor 🙁 Genişletmek için tıkla ... Hakkinda hayirlisi canim... Uzulme..
elfidamsanem Daimi Üye Üye 30 Aralık 2014 #11.143 Slm aleykum kizlar nasilsiniz bakem ??? Kimsede var mi güzel gelisme ? Ben ovulasyon donemini geçirdim, simdi adet günüme kadar bekliycem... Hayirlisi insaallah....
Slm aleykum kizlar nasilsiniz bakem ??? Kimsede var mi güzel gelisme ? Ben ovulasyon donemini geçirdim, simdi adet günüme kadar bekliycem... Hayirlisi insaallah....
R rüyamsın Forum Okuru 31 Aralık 2014 #11.144 Regl sancısı var ama regl yok , bu da bir türlü gelemedi gitti hee . Gel artık sende kurtul bende kurtulayim be kırmızım :-D
Regl sancısı var ama regl yok , bu da bir türlü gelemedi gitti hee . Gel artık sende kurtul bende kurtulayim be kırmızım :-D
elfidamsanem Daimi Üye Üye 31 Aralık 2014 #11.145 rüyamsın' Alıntı: Regl sancısı var ama regl yok , bu da bir türlü gelemedi gitti hee . Gel artık sende kurtul bende kurtulayim be kırmızım :-D Genişletmek için tıkla ... Slm rüyamsın... Stres yapma, birak ne hali varsa gorsun 🙂
rüyamsın' Alıntı: Regl sancısı var ama regl yok , bu da bir türlü gelemedi gitti hee . Gel artık sende kurtul bende kurtulayim be kırmızım :-D Genişletmek için tıkla ... Slm rüyamsın... Stres yapma, birak ne hali varsa gorsun 🙂
R rüyamsın Forum Okuru 31 Aralık 2014 #11.146 Hala gelmedi kızlar. Islaniyorum ve oldum zannediyorum ama sadece su gibi renksiz ve kokusuz bir islaklik.ama belim ve kasiklarimda sancı var.goguslerde o kadar değil, sadece dokununca yanlardan var. O kırmızı buraya gelecek
Hala gelmedi kızlar. Islaniyorum ve oldum zannediyorum ama sadece su gibi renksiz ve kokusuz bir islaklik.ama belim ve kasiklarimda sancı var.goguslerde o kadar değil, sadece dokununca yanlardan var. O kırmızı buraya gelecek
R rüyamsın Forum Okuru 31 Aralık 2014 #11.148 Tşk canım inşallah hayırlısı olsun. Bekliyorum bakalım. Sonucu yazarım.
arzumgamzem Daimi Üye Üye 31 Aralık 2014 #11.149 hadı işallah canım hayırlı haberle gel ırsın işallah