MCasksin Hamiş Melek Üye 29 Aralık 2014 #11.122 hermevsim' Alıntı: Herseyin hayirlisı canım ya inşallah bi daha ki ay zaten dedin düzenli olmadı çalışma ondan uzulmemissindir Genişletmek için tıkla ... Aynen hayatim bide cok yoruldum is guc olsada tutmazdi umudum cok yokdu buyuzden uzulmrdim cok🙂 herzamanki gibi devam🙂
hermevsim' Alıntı: Herseyin hayirlisı canım ya inşallah bi daha ki ay zaten dedin düzenli olmadı çalışma ondan uzulmemissindir Genişletmek için tıkla ... Aynen hayatim bide cok yoruldum is guc olsada tutmazdi umudum cok yokdu buyuzden uzulmrdim cok🙂 herzamanki gibi devam🙂
hermevsim Hamiş Melek Üye 29 Aralık 2014 #11.123 arzumgamzem' Alıntı: Hernevsım sen naptın canım Genişletmek için tıkla ... Canım bende bekliyorum 8 9 ocak hasta olcam tabi doğru hatırlıyorsam bekliyoruz işte herşeyin hayırlısi canım
arzumgamzem' Alıntı: Hernevsım sen naptın canım Genişletmek için tıkla ... Canım bende bekliyorum 8 9 ocak hasta olcam tabi doğru hatırlıyorsam bekliyoruz işte herşeyin hayırlısi canım
hermevsim Hamiş Melek Üye 29 Aralık 2014 #11.124 MCasksin' Alıntı: Aynen hayatim bide cok yoruldum is guc olsada tutmazdi umudum cok yokdu buyuzden uzulmrdim cok🙂 herzamanki gibi devam🙂 Genişletmek için tıkla ... Aynen canım devam tabi pes etmek yok 🙂
MCasksin' Alıntı: Aynen hayatim bide cok yoruldum is guc olsada tutmazdi umudum cok yokdu buyuzden uzulmrdim cok🙂 herzamanki gibi devam🙂 Genişletmek için tıkla ... Aynen canım devam tabi pes etmek yok 🙂
ceylinim:) Daimi Üye Üye 29 Aralık 2014 #11.125 arzumgamzem' Alıntı: Canım bı kandan baktırsan yaa işallah cıkar varsa yada istersen bı ıdrar testı daha yap işalllah vardır yoksada sorun var demektır canım yumurtlaman olmamiş demekı ilac verır doktorun ıhmal etme canım Genişletmek için tıkla ... canm idrardan yaparım yinede biraz daa beklim yapcam gecikmelerl0 oluo yaa hiç belirtm yokk bakalm hayırlısı olsunn
arzumgamzem' Alıntı: Canım bı kandan baktırsan yaa işallah cıkar varsa yada istersen bı ıdrar testı daha yap işalllah vardır yoksada sorun var demektır canım yumurtlaman olmamiş demekı ilac verır doktorun ıhmal etme canım Genişletmek için tıkla ... canm idrardan yaparım yinede biraz daa beklim yapcam gecikmelerl0 oluo yaa hiç belirtm yokk bakalm hayırlısı olsunn
ceylinim:) Daimi Üye Üye 29 Aralık 2014 #11.126 hermevsim' Alıntı: Ceylinim sende bi dr görün bence başka bi drà çünkü gecikme iyi değil Genişletmek için tıkla ... gidecem canm doktra yıl basından hemen sonra ufff böle olunca strese giriorumm yaaa hiç sorun yok dio gecikme oluo işte
hermevsim' Alıntı: Ceylinim sende bi dr görün bence başka bi drà çünkü gecikme iyi değil Genişletmek için tıkla ... gidecem canm doktra yıl basından hemen sonra ufff böle olunca strese giriorumm yaaa hiç sorun yok dio gecikme oluo işte
arzumgamzem Daimi Üye Üye 29 Aralık 2014 #11.127 Canım benım de. Duzensız oluyodu beli olmaz yanım hakına hayırlısı canım
ceylinim:) Daimi Üye Üye 29 Aralık 2014 #11.129 MCasksin' Alıntı: Insallah hamilelikdendir.. Duzensozlikde olur ama bazen test negatif ciksada hamis oluyosun.. hic boyke gec olurmuydu canim Genişletmek için tıkla ... hayırlısı canm ama hamişlikten olduunu düsünmüorum evet gecikmelerim oluo canm
MCasksin' Alıntı: Insallah hamilelikdendir.. Duzensozlikde olur ama bazen test negatif ciksada hamis oluyosun.. hic boyke gec olurmuydu canim Genişletmek için tıkla ... hayırlısı canm ama hamişlikten olduunu düsünmüorum evet gecikmelerim oluo canm
ceylinim:) Daimi Üye Üye 29 Aralık 2014 #11.130 arzumgamzem' Alıntı: Canım benım de. Duzensız oluyodu beli olmaz yanım hakına hayırlısı canım Genişletmek için tıkla ... amin canm amin hakkımızda herseyin hayırlısı olsun senin ne kadar gecikmen oluodu ki
arzumgamzem' Alıntı: Canım benım de. Duzensız oluyodu beli olmaz yanım hakına hayırlısı canım Genişletmek için tıkla ... amin canm amin hakkımızda herseyin hayırlısı olsun senin ne kadar gecikmen oluodu ki