arzumgamzem Daimi Üye Üye 26 Aralık 2014 #11.031 Ayyy ne guzel olur canım işallah rabim yuzunuzu guldursun kucagınızı gobişinizi vos bırakmasın ilşallah
Ayyy ne guzel olur canım işallah rabim yuzunuzu guldursun kucagınızı gobişinizi vos bırakmasın ilşallah
elfidamsanem Daimi Üye Üye 26 Aralık 2014 #11.032 arzumgamzem' Alıntı: Ayyy ne guzel olur canım işallah rabim yuzunuzu guldursun kucagınızı gobişinizi vos bırakmasın ilşallah Genişletmek için tıkla ... Hayirlisiyla insaallah Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah
arzumgamzem' Alıntı: Ayyy ne guzel olur canım işallah rabim yuzunuzu guldursun kucagınızı gobişinizi vos bırakmasın ilşallah Genişletmek için tıkla ... Hayirlisiyla insaallah Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah
arzumgamzem Daimi Üye Üye 26 Aralık 2014 #11.033 Adetı gecenler varmı scaba burada merak edıyom hermevsım naptın canım bı arada nasısın
hermevsim Hamiş Melek Üye 26 Aralık 2014 #11.035 elfidamsanem' Alıntı: Belki bu ay hamile kalirsin canim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ay canim ağzından bal damliyo valla rabbim sesini duysun canım benim inşallah sende ve tüm anne olmak isteyenler hamis olur inşallah
elfidamsanem' Alıntı: Belki bu ay hamile kalirsin canim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ay canim ağzından bal damliyo valla rabbim sesini duysun canım benim inşallah sende ve tüm anne olmak isteyenler hamis olur inşallah
hermevsim Hamiş Melek Üye 26 Aralık 2014 #11.036 elfidamsanem' Alıntı: Bide ben güzel haberler veriyormusum size 🙂 Ayyyyyyyy hayalli bile çokkk güzel yaa Genişletmek için tıkla ... Inşallah canım benim
elfidamsanem' Alıntı: Bide ben güzel haberler veriyormusum size 🙂 Ayyyyyyyy hayalli bile çokkk güzel yaa Genişletmek için tıkla ... Inşallah canım benim
hermevsim Hamiş Melek Üye 26 Aralık 2014 #11.037 arzumgamzem' Alıntı: Ayyy ne guzel olur canım işallah rabim yuzunuzu guldursun kucagınızı gobişinizi vos bırakmasın ilşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim bol bol dua et bize olur mu bizde sana tabi
arzumgamzem' Alıntı: Ayyy ne guzel olur canım işallah rabim yuzunuzu guldursun kucagınızı gobişinizi vos bırakmasın ilşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim bol bol dua et bize olur mu bizde sana tabi
hermevsim Hamiş Melek Üye 26 Aralık 2014 #11.038 arzumgamzem' Alıntı: Adetı gecenler varmı scaba burada merak edıyom hermevsım naptın canım bı arada nasısın Genişletmek için tıkla ... Benim yumurtlama dönemim bi kaç gün önce bitti canım bekliyoruz işte terslik ne zaman adet gördüm hatırlamıyorum canım
arzumgamzem' Alıntı: Adetı gecenler varmı scaba burada merak edıyom hermevsım naptın canım bı arada nasısın Genişletmek için tıkla ... Benim yumurtlama dönemim bi kaç gün önce bitti canım bekliyoruz işte terslik ne zaman adet gördüm hatırlamıyorum canım
elfidamsanem Daimi Üye Üye 26 Aralık 2014 #11.039 hermevsim' Alıntı: Ay canim ağzından bal damliyo valla rabbim sesini duysun canım benim inşallah sende ve tüm anne olmak isteyenler hamis olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah hayirlisiyla nasip etsin rabbim
hermevsim' Alıntı: Ay canim ağzından bal damliyo valla rabbim sesini duysun canım benim inşallah sende ve tüm anne olmak isteyenler hamis olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah hayirlisiyla nasip etsin rabbim
elfidamsanem Daimi Üye Üye 26 Aralık 2014 #11.040 hermevsim' Alıntı: Benim yumurtlama dönemim bi kaç gün önce bitti canım bekliyoruz işte terslik ne zaman adet gördüm hatırlamıyorum canım Genişletmek için tıkla ... Canim yumurtlama donemin bittiyse, 15-16-17-18-19 cu gunundesin heralde...
hermevsim' Alıntı: Benim yumurtlama dönemim bi kaç gün önce bitti canım bekliyoruz işte terslik ne zaman adet gördüm hatırlamıyorum canım Genişletmek için tıkla ... Canim yumurtlama donemin bittiyse, 15-16-17-18-19 cu gunundesin heralde...