arzumgamzem Daimi Üye Üye 25 Aralık 2014 #11.021 Kalp atısı ve kese haftaya daha yaa olmazsa salı ankarada adam akılı doktora gıdım hem kadın dogum hem romotolojı
Kalp atısı ve kese haftaya daha yaa olmazsa salı ankarada adam akılı doktora gıdım hem kadın dogum hem romotolojı
elfidamsanem Daimi Üye Üye 25 Aralık 2014 #11.023 arzumgamzem' Alıntı: 🙁 evet canım pazarttedı radevu aldımm yarın ankaraya gecıyom kısmetse Genişletmek için tıkla ... Kuzum ya sennnnn hamile sinnnn ya ! Senin yüzünün gulmesi lazim sen yüzünü asiyosun yaa olmazki canim ! Pozitif ol biraz canim ya allah à sigin ki iyi olsun canim
arzumgamzem' Alıntı: 🙁 evet canım pazarttedı radevu aldımm yarın ankaraya gecıyom kısmetse Genişletmek için tıkla ... Kuzum ya sennnnn hamile sinnnn ya ! Senin yüzünün gulmesi lazim sen yüzünü asiyosun yaa olmazki canim ! Pozitif ol biraz canim ya allah à sigin ki iyi olsun canim
hermevsim Hamiş Melek Üye 26 Aralık 2014 #11.025 elfidamsanem' Alıntı: Sende Hosgeldin canim. iyim hamdolsun ya aynen devam. Sen nasilsin ? Genişletmek için tıkla ... Bende iyi diyelim iyi olsun canım aynı devam beklemedeyiz
elfidamsanem' Alıntı: Sende Hosgeldin canim. iyim hamdolsun ya aynen devam. Sen nasilsin ? Genişletmek için tıkla ... Bende iyi diyelim iyi olsun canım aynı devam beklemedeyiz
arzumgamzem Daimi Üye Üye 26 Aralık 2014 #11.026 Hadı canlar bu ayı ben actım sonunu merakla beklıyom kımlerde n gelecek guzel haberler
hermevsim Hamiş Melek Üye 26 Aralık 2014 #11.027 arzumgamzem' Alıntı: 🙁 evet canım pazarttedı radevu aldımm yarın ankaraya gecıyom kısmetse Genişletmek için tıkla ... Arzum üzme kendini canım ya bak bebisde üzülür sonra o yüzden mutlu ol stres yapma hersey yolunda gidecek merak etme
arzumgamzem' Alıntı: 🙁 evet canım pazarttedı radevu aldımm yarın ankaraya gecıyom kısmetse Genişletmek için tıkla ... Arzum üzme kendini canım ya bak bebisde üzülür sonra o yüzden mutlu ol stres yapma hersey yolunda gidecek merak etme
elfidamsanem Daimi Üye Üye 26 Aralık 2014 #11.028 hermevsim' Alıntı: Bende iyi diyelim iyi olsun canım aynı devam beklemedeyiz Genişletmek için tıkla ... Belki bu ay hamile kalirsin canim 🙂
hermevsim' Alıntı: Bende iyi diyelim iyi olsun canım aynı devam beklemedeyiz Genişletmek için tıkla ... Belki bu ay hamile kalirsin canim 🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 26 Aralık 2014 #11.030 arzumgamzem' Alıntı: Hadı canlar bu ayı ben actım sonunu merakla beklıyom kımlerde n gelecek guzel haberler Genişletmek için tıkla ... Bide ben güzel haberler veriyormusum size 🙂 Ayyyyyyyy hayalli bile çokkk güzel yaa
arzumgamzem' Alıntı: Hadı canlar bu ayı ben actım sonunu merakla beklıyom kımlerde n gelecek guzel haberler Genişletmek için tıkla ... Bide ben güzel haberler veriyormusum size 🙂 Ayyyyyyyy hayalli bile çokkk güzel yaa