Arbük kübra Daimi Üye Üye 23 Aralık 2014 #10.851 Hayırlı geceler herkese Rabbim gönlünüze göre versin hepimizin
hermevsim Hamiş Melek Üye 23 Aralık 2014 #10.853 arzumgamzem' Alıntı: Ahhh canımm ah su an ilce de yîm camnım Genişletmek için tıkla ... Arzum bi şekilde git hastahaneye çok önemli senin unutma
arzumgamzem' Alıntı: Ahhh canımm ah su an ilce de yîm camnım Genişletmek için tıkla ... Arzum bi şekilde git hastahaneye çok önemli senin unutma
arzumgamzem Daimi Üye Üye 23 Aralık 2014 #10.856 Hastaneye gıdecem canım bugun radevusız bakacaklarım bılmıyom ama bakmazlarsa naparım bılmıyom
Ş şaheste Forum Okuru 23 Aralık 2014 #10.857 Kizlar Günaydın test yaptım negatif ama adet olacagima dair belirti yok adetimin 50 . günü göğüs ağrısı var o kadar
Kizlar Günaydın test yaptım negatif ama adet olacagima dair belirti yok adetimin 50 . günü göğüs ağrısı var o kadar
limon_limon Daimi Üye Üye 23 Aralık 2014 #10.858 şaheste' Alıntı: Kizlar Günaydın test yaptım negatif ama adet olacagima dair belirti yok adetimin 50 . günü göğüs ağrısı var o kadar Genişletmek için tıkla ... 50. Günü mü çok geçikmiş ama canım bir doktor a gitsene
şaheste' Alıntı: Kizlar Günaydın test yaptım negatif ama adet olacagima dair belirti yok adetimin 50 . günü göğüs ağrısı var o kadar Genişletmek için tıkla ... 50. Günü mü çok geçikmiş ama canım bir doktor a gitsene
Ş şaheste Forum Okuru 23 Aralık 2014 #10.860 Cnm Kasım 2 de adet oldum bir daha olmadım ilk defa bu kadar geçti arti dün akşam idrar testi yaptım negatif
Cnm Kasım 2 de adet oldum bir daha olmadım ilk defa bu kadar geçti arti dün akşam idrar testi yaptım negatif