Günaydın arkadaşlar:
Bu siteye katılmadan önceye baya bi takip etmiştim ve kayıt olmaya karar verdim ve suan bağımlısı oldum,hergün sabah gözümü actığımda bugün hangi arkadasımızın hamileleğini paylıcam dıye merak etmekteyim..
burda tüm arkadaslarımın hamile olacağına gönülden inananmaktayım çünkü sunu biliyorum ki yüce rabbim taşın altındaki karıncaya bile nasibini verıyorsa bizimde doğmamış ve doğacak olan bebeklerımızın nasıbını vermiştir.ama herzman dualarım hayırlı olanını vermesi tabiki,içimde hiç sizler içinde kendim içinde çoçugum olmayacağı konusunda endişem yok,sebebi doğmamış bebeklerımızın bıle bu dünyada nasipleri var ve bişeyler vesile olacak ve dünyay gözlerini acacaklar er yada geç zamanı geldıgınde olacak işallah...
sizlerle annemin mucize doğumunu sizlerle paylaşmak istedim,
annem evlendikten 6 ay sonra hamıle kalamayınca babannem annemı mahallelerındekı ebeye götürmüş ve annemı alttan kontrol ettokten sonra üzülerk annemın hiç bebeğinin olmayacağını(rahimi cok da oldugundan cocuk olusmazmış) olursa bıle kollarını keseceğini dile getirir ve annem yıkılmış bır şekilde rencide olarak eve getirilir , sonra ertesi günü doktora götürmüşler doktorda konturol ettıkten sonra annemın hiç bir zman hamıle olmayacagını tüp bebek dahı sansı olmadıgını rahımınde bebek olusamayacagını dıle getırerek gonderır,sonra annem o hafta içinde temizlik yapmaya başlamış ve 3 gün sonra başı dönmüş ve bayılmıs hemen acıl hastaneye kaldırmıslar,hemşire annemın hamıle oldugunu söylemiş ve 9 ay sonra annem ikiz çoçuk doğurmuş ben ve kardesımı yanii,ve buna doktorlar mucize doğum demişlerrrrr inanamaışlarrr,ve biz dört kardeşiz annem imkansızı başardı,burdan cıkarmamız gereken hiçç bir seye inamamak sadece istemek,benim bu dünyada nasibim var ve kaderimi yaşamaya geldim bu dünyaya herkezde öleeeee...o yuzden inancımız kaybetmeeden bu yolda inacla ve inatla yürümemiz lazım.
Allahım herkezın gönlüne göre versin ve dualarım hepiniz için...