ceylinim:) Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.741 elfidamsanem' Alıntı: Insaallah canim insaallah hayirlisiyla rabbim nasip eder ins Genişletmek için tıkla ... aminnn canm cümlemize nasip etsin insallah hayırlısyla
elfidamsanem' Alıntı: Insaallah canim insaallah hayirlisiyla rabbim nasip eder ins Genişletmek için tıkla ... aminnn canm cümlemize nasip etsin insallah hayırlısyla
arzumgamzem Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.742 Kızlar yarın kan vermeden once ıdram mı yapsam acaba hastanede yoksa bosu bosuna beklıcem varsa cıkar mı sızce
Kızlar yarın kan vermeden once ıdram mı yapsam acaba hastanede yoksa bosu bosuna beklıcem varsa cıkar mı sızce
arzumgamzem Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.743 Hadı ya benım kı nerden bulunacak senın kı kolaymiş ;(
ceylinim:) Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.744 elfidamsanem' Alıntı: Hayirli Geceler canim ben kaçtım gozlerim kapaniyo Genişletmek için tıkla ... ii geceler canm tatlı rüyalarrr allah rahatlık versn
elfidamsanem' Alıntı: Hayirli Geceler canim ben kaçtım gozlerim kapaniyo Genişletmek için tıkla ... ii geceler canm tatlı rüyalarrr allah rahatlık versn
arzumgamzem Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.745 Herkese ıyı geceler canlar mıtlu yarılar tatlı ruyalar
ceylinim:) Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.746 arzumgamzem' Alıntı: Kızlar eger ben bu ay aset olursam yakı koyacam belıme dıyan varmı yada bılen Genişletmek için tıkla ... ben duymadım canm oneki ne işe yarıo
arzumgamzem' Alıntı: Kızlar eger ben bu ay aset olursam yakı koyacam belıme dıyan varmı yada bılen Genişletmek için tıkla ... ben duymadım canm oneki ne işe yarıo
arzumgamzem Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.747 Beli isıtıyo mus gercekten bılmoyomısyn nt baksana bayada yazan var nt okumustu
ceylinim:) Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.748 arzumgamzem' Alıntı: Kızlar yarın kan vermeden once ıdram mı yapsam acaba hastanede yoksa bosu bosuna beklıcem varsa cıkar mı sızce Genişletmek için tıkla ... yap canmm ama kan testi kesin ve emin olursunn derm
arzumgamzem' Alıntı: Kızlar yarın kan vermeden once ıdram mı yapsam acaba hastanede yoksa bosu bosuna beklıcem varsa cıkar mı sızce Genişletmek için tıkla ... yap canmm ama kan testi kesin ve emin olursunn derm
ceylinim:) Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.749 arzumgamzem' Alıntı: Hadı ya benım kı nerden bulunacak senın kı kolaymiş ;( Genişletmek için tıkla ... bilmemki artık canmm sende kolay seyler istesn canın saka sakaaaa 🙂
arzumgamzem' Alıntı: Hadı ya benım kı nerden bulunacak senın kı kolaymiş ;( Genişletmek için tıkla ... bilmemki artık canmm sende kolay seyler istesn canın saka sakaaaa 🙂
arzumgamzem Daimi Üye Üye 22 Aralık 2014 #10.750 Alıp hastaneden yarım dıyom aonrada olumlu cıkarsa kan berırım