arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.581 Şaheste akıntıya takılma kuzum belı olmaz bende 1 gun oldu su an kuruyum
Ş şaheste Forum Okuru 20 Aralık 2014 #10.583 Ya benim göğüs ler tavan yaptı şişti uçları füze gibi oldu az kaldı uzaya göndereceğim
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.584 Gunum gecıyo canım da beklıcem soz verdım salıya kadar olmaz sam yzpacam belkı olurum dıye beklıyom takdır allahdan canım
Gunum gecıyo canım da beklıcem soz verdım salıya kadar olmaz sam yzpacam belkı olurum dıye beklıyom takdır allahdan canım
Ş şaheste Forum Okuru 20 Aralık 2014 #10.585 Hayırlısı olsun vcnm ya inşallah gebesin ay çok güzel olurdu hiç vgebe haberi almadik
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.587 şaheste' Alıntı: Hayırlısı olsun vcnm ya inşallah gebesin ay çok güzel olurdu hiç vgebe haberi almadik Genişletmek için tıkla ...
şaheste' Alıntı: Hayırlısı olsun vcnm ya inşallah gebesin ay çok güzel olurdu hiç vgebe haberi almadik Genişletmek için tıkla ...
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.588 Umarı oyleyızdır kızlar herkes olsun rabım buyu bence olacak bu ay
ceylinim:) Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.589 sebepppppppp' Alıntı: Ceylin seninle aynı kaderi paylaşıyoruz senin kaç gün geçikir benim bazı aylar iki hafta falan gecer bazen bir ay Genişletmek için tıkla ... en fazla 15 gün gecikme oluo canm ilk evlendiim de 3 ay gecikmisti ama artık o kadar deil canmm
sebepppppppp' Alıntı: Ceylin seninle aynı kaderi paylaşıyoruz senin kaç gün geçikir benim bazı aylar iki hafta falan gecer bazen bir ay Genişletmek için tıkla ... en fazla 15 gün gecikme oluo canm ilk evlendiim de 3 ay gecikmisti ama artık o kadar deil canmm
ceylinim:) Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.590 arzumgamzem' Alıntı: Ayyyy kızlar bende olmadım. Daha henüz işallah beişden dır Genişletmek için tıkla ... insallah canm yaa allahım hepimizn gönlüne göre versn
arzumgamzem' Alıntı: Ayyyy kızlar bende olmadım. Daha henüz işallah beişden dır Genişletmek için tıkla ... insallah canm yaa allahım hepimizn gönlüne göre versn