Kızlar bu ayy hamiş varda bakalım kım olacak içimden bi ses ıyı haberler olacak dıyo ceylın limon ben su an adını ahatırlaöadım arkasalar hepimiz bebişler beklıyoz gibime gelıyo benım gousum halla agrıyo bıde kasklarda krap seklınde agrı var rahım agrım gectı cok sukur hayırlıs mevlamdan o herseyı bızden ıyı bılır umudumuzu yarıda koymaz işallah bu ayyy sızleri sevıyorum kader arkadaslarım 🙂
Hiç birsey yok derken dr unuz once size testler yaptimi ?
Dna gen testi, kromozom testi, hormon testi vs, rahim ici filmi ? Rontgen falan, eşine spermogram, kultur sperm testi, hareketliligi mobilligi tarama testi, bunlar hepsi yapildi mi ? Dr hic biseyiniz yok diyo da neden asilama ya yonlendirdi madem ?
Bence iyi guvenilir bir tup bebek merkezine basvurmaniz gerekir canim...
Insaallah rabbim en kisa zamanda bi bebek nasip eder hayirlisiyla...
Benimde yumurtlama dönemim geliyo takip etmedim ama tahmin yani ve dün ilk kez eşim yatakta durdu durdu düşündü ve çocuğumuz olursa adı deniz olsun dedi kız erkek farketmez bilmiyorum inşallah olur ya çok yürekten dua ediyorum tabi sizin içinde pazartesi hast gidiyorum bakalım türkiyede olsam derdimi anlatırım da burada nasıl olacak bilmiyorum kızlar limon yasemin ve Ceyli inşallah hayırlı haber verirsiniz ve tabiki arzum sen 🙂
Slm aleykum hanimlar gunaydinlar herkese..... Adetini nekliyenler insaallah hayirlisiyla hamile olursunuzzzz....
Ben adetim bitmek uzere, yeni ay yeni umutlar basliyor, yeni heycanlar 🙂
Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin insaallah...... Umutlarimizi yesertsin rabbim...
Hayirlisi canim benim dr gideceksin galiba bu ay di mi geçen ay olmamıştı çünkü canım inşallah amin evet her adet sonrasi yeni umut ilk çok üzüluyoz ama adet bitince yeni umutlar basliyo canım
İşallah canım arkadaslarım rabım duysun artık sesleeımizi. Kızlar. Bîşşi soracam yaa bence erken ama mıydem bulanıyo ayy valla bılmıyo yemek yedın mıydem cok kötu bulanmaya basladı neden acacaba piskolojık mı bılmıyo esıme soyledım gunum gecıyo dıyo oda olman mı gerekıyo hamile ola bılorsın dıyo bu ay farklı seyler var mesela ılskıden sonra acayıp rahım de ve kasıkda agrı yasadım goslerımın ucu bayya cıktı ve sertler he bıde agrı ve buyıduler. Bende bu gıbı seyler var bilmiyom artık yada vucu cok dınledıgım için sanırım eyer olmaz sam salı test yapaca canlar ay bu sefer cok uzun yazdım galıba 😉