ceylinim:) Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.501 arzumgamzem' Alıntı: Hadı bakalım kım verecek ılk haberi ben bugun adet olacam ben beklıyom kızlar Genişletmek için tıkla ... bugünmü oluosun canm peki olcak gibi sancın falan var mıı insallah olmazsınn canmm yaaa
arzumgamzem' Alıntı: Hadı bakalım kım verecek ılk haberi ben bugun adet olacam ben beklıyom kızlar Genişletmek için tıkla ... bugünmü oluosun canm peki olcak gibi sancın falan var mıı insallah olmazsınn canmm yaaa
arzumgamzem Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.502 Sancı yok da mıydem bulanıyo nefen bılmem akıntıda yok dun vardı bugun hşç bişi yok goüslerım agrıması dısında
Sancı yok da mıydem bulanıyo nefen bılmem akıntıda yok dun vardı bugun hşç bişi yok goüslerım agrıması dısında
arzumgamzem Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.503 ceylinim:)' Alıntı: bugünmü oluosun canm peki olcak gibi sancın falan var mıı insallah olmazsınn canmm yaaa Genişletmek için tıkla ...
ceylinim:)' Alıntı: bugünmü oluosun canm peki olcak gibi sancın falan var mıı insallah olmazsınn canmm yaaa Genişletmek için tıkla ...
limon_limon Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.504 He ceylinim:)' Alıntı: insallah canm hayırlısıyla cift cizgiyi görürüz ve hamiş oluruz canm ayyy aynı anda ögreniomusuz hamiş olduumuzu süper olur ama Genişletmek için tıkla ... hemde nasıl güzel olur canım ya 😉
He ceylinim:)' Alıntı: insallah canm hayırlısıyla cift cizgiyi görürüz ve hamiş oluruz canm ayyy aynı anda ögreniomusuz hamiş olduumuzu süper olur ama Genişletmek için tıkla ... hemde nasıl güzel olur canım ya 😉
ceylinim:) Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.505 arzumgamzem' Alıntı: Sancı yok da mıydem bulanıyo nefen bılmem akıntıda yok dun vardı bugun hşç bişi yok goüslerım agrıması dısında Genişletmek için tıkla ... hayırlısı canm yaa insallah olmazsın da sende pazrtesi hep beraber test yaparızz hepimizde olumlu olur hamiş olduumuzu ögrenirz amin
arzumgamzem' Alıntı: Sancı yok da mıydem bulanıyo nefen bılmem akıntıda yok dun vardı bugun hşç bişi yok goüslerım agrıması dısında Genişletmek için tıkla ... hayırlısı canm yaa insallah olmazsın da sende pazrtesi hep beraber test yaparızz hepimizde olumlu olur hamiş olduumuzu ögrenirz amin
ceylinim:) Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.506 limon_limon' Alıntı: He hemde nasıl güzel olur canım ya 😉 Genişletmek için tıkla ... insallah allahım hepimizn gönlüne göre verir insallah hayırlısıyla
limon_limon' Alıntı: He hemde nasıl güzel olur canım ya 😉 Genişletmek için tıkla ... insallah allahım hepimizn gönlüne göre verir insallah hayırlısıyla
arzumgamzem Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.507 Ayyy işallah kızlar dua edın de hamıle olıyım yuklırım bu ayda olmazsa bebiş🙁
ceylinim:) Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.508 arzumgamzem' Alıntı: Ayyy işallah kızlar dua edın de hamıle olıyım yuklırım bu ayda olmazsa bebiş🙁 Genişletmek için tıkla ... insallah canm insallah hayırlısıyla amin
arzumgamzem' Alıntı: Ayyy işallah kızlar dua edın de hamıle olıyım yuklırım bu ayda olmazsa bebiş🙁 Genişletmek için tıkla ... insallah canm insallah hayırlısıyla amin
arzumgamzem Daimi Üye Üye 19 Aralık 2014 #10.510 yasemin asan' Alıntı: bugün adet olması gereken kaç kişi var kızlar Genişletmek için tıkla ...