limon_limon Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.401 Düş arzumgamzem' Alıntı: Ozaman bılırsın gebe olup olmadıgını belırıler varsa aynıysa işallah olur Genişletmek için tıkla ... düşük yaptığımda da böyle olmuştu ama bilmiyorum pisikolojik de olur het ay saymayacağım diyorum sayıyorum
Düş arzumgamzem' Alıntı: Ozaman bılırsın gebe olup olmadıgını belırıler varsa aynıysa işallah olur Genişletmek için tıkla ... düşük yaptığımda da böyle olmuştu ama bilmiyorum pisikolojik de olur het ay saymayacağım diyorum sayıyorum
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.402 limon_limon' Alıntı: Yarın yapmayım yani Genişletmek için tıkla ...
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.404 limon_limon' Alıntı: Düş düşük yaptığımda da böyle olmuştu ama bilmiyorum pisikolojik de olur het ay saymayacağım diyorum sayıyorum Genişletmek için tıkla ...
limon_limon' Alıntı: Düş düşük yaptığımda da böyle olmuştu ama bilmiyorum pisikolojik de olur het ay saymayacağım diyorum sayıyorum Genişletmek için tıkla ...
limon_limon Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.405 arzumgamzem' Alıntı: Akıntı varmı limon Genişletmek için tıkla ... Akıntım yok
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.406 Bende basladı bugun goslerım de fecı sıs ve agrı var sanırım 🙁olacam heralde
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.407 limon_limon' Alıntı: Akıntım yok Genişletmek için tıkla ...
limon_limon Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.408 Ya arzumgamzem' Alıntı: Bende basladı bugun goslerım de fecı sıs ve agrı var sanırım 🙁olacam heralde Genişletmek için tıkla ... umarım olmazsın çok kötü her ay umutsuz bitmedi
Ya arzumgamzem' Alıntı: Bende basladı bugun goslerım de fecı sıs ve agrı var sanırım 🙁olacam heralde Genişletmek için tıkla ... umarım olmazsın çok kötü her ay umutsuz bitmedi
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.409 Umarım canım rahım flan cok agrıyo bugun fenayım inan kı hakımıza hayırlısı vcanım kısmet
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.410 limon_limon' Alıntı: Ya umarım olmazsın çok kötü her ay umutsuz bitmedi Genişletmek için tıkla ... limon_limon' Alıntı: Ya umarım olmazsın çok kötü her ay umutsuz bitmedi Genişletmek için tıkla ...
limon_limon' Alıntı: Ya umarım olmazsın çok kötü her ay umutsuz bitmedi Genişletmek için tıkla ... limon_limon' Alıntı: Ya umarım olmazsın çok kötü her ay umutsuz bitmedi Genişletmek için tıkla ...