arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.381 Yarın canım adet gunum beklemedeyım ama rahım kısmım fecı agrıyo
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.383 limon_limon' Alıntı: Adet gününü ne kadar geçti Genişletmek için tıkla ...
limon_limon Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.384 arzumgamzem' Alıntı: Senın gecıyo mu Genişletmek için tıkla ... Benimde bugündü ama henüz olmadım bende çok istiyorum
arzumgamzem' Alıntı: Senın gecıyo mu Genişletmek için tıkla ... Benimde bugündü ama henüz olmadım bende çok istiyorum
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.385 Belırtı varmı canım adet belırtısı flan ne bılım farklı bişşi benım akıntı basladı bugun
MCasksin Hamiş Melek Üye 18 Aralık 2014 #10.386 arzumgamzem' Alıntı: İçindn bi ses sankı hamişin dıyo ama genede rabim bîlir ay olusa dunyalar benım olur tek umdum bu ay cun ku hsgden sonra Genişletmek için tıkla ... Insallah canim hamis olursun Rabbim kimsenin umudunu kirmasin aminnnn ecmainn
arzumgamzem' Alıntı: İçindn bi ses sankı hamişin dıyo ama genede rabim bîlir ay olusa dunyalar benım olur tek umdum bu ay cun ku hsgden sonra Genişletmek için tıkla ... Insallah canim hamis olursun Rabbim kimsenin umudunu kirmasin aminnnn ecmainn
MCasksin Hamiş Melek Üye 18 Aralık 2014 #10.387 limon_limon' Alıntı: umarım herşey gönlünce olsun ve hamilesindir Genişletmek için tıkla ... Amin canim insallah Rabbim gonlumuze baksin ve bizlere hayirli saglikli bebekler versin
limon_limon' Alıntı: umarım herşey gönlünce olsun ve hamilesindir Genişletmek için tıkla ... Amin canim insallah Rabbim gonlumuze baksin ve bizlere hayirli saglikli bebekler versin
MCasksin Hamiş Melek Üye 18 Aralık 2014 #10.388 limon_limon' Alıntı: Benimde bugündü ama henüz olmadım bende çok istiyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi hayirlisi insallah olmazsin canimmmm
limon_limon' Alıntı: Benimde bugündü ama henüz olmadım bende çok istiyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi hayirlisi insallah olmazsin canimmmm
MCasksin Hamiş Melek Üye 18 Aralık 2014 #10.390 arzumgamzem' Alıntı: Hadı hayılısı bu ayda husranla bitmez umarım Genişletmek için tıkla ... Insallahhh aminnnnnn habrrlerinizi takip edecegim mc kacar opuldunuz
arzumgamzem' Alıntı: Hadı hayılısı bu ayda husranla bitmez umarım Genişletmek için tıkla ... Insallahhh aminnnnnn habrrlerinizi takip edecegim mc kacar opuldunuz