arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.391 Mc canım allah kolaylık vesın ev taımak cok zor işallah car cabuk halledersın işlerde gelısın buralara buralar sızsız cok sahıpzız kaldı ya
Mc canım allah kolaylık vesın ev taımak cok zor işallah car cabuk halledersın işlerde gelısın buralara buralar sızsız cok sahıpzız kaldı ya
limon_limon Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.392 15 gündür göğüslerim ağrıyordu 2 gündür ağrımıyor karnımda ağrımıyor ama içimde bir korku var
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.393 Kımon bı gun var aramızda hası hayıllı habeeler işallah acılşi yap canım sen
limon_limon Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.394 MCasksin' Alıntı: Hadi hayirlisi insallah olmazsin canimmmm Genişletmek için tıkla ... Inşallah olmayız ve hayırlı haberler alırız
MCasksin' Alıntı: Hadi hayirlisi insallah olmazsin canimmmm Genişletmek için tıkla ... Inşallah olmayız ve hayırlı haberler alırız
limon_limon Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.395 arzumgamzem' Alıntı: Kımon bı gun var aramızda hası hayıllı habeeler işallah acılşi yap canım sen Genişletmek için tıkla ... Bugün olmazsam test yapsammı ki yada erkenmi test için beklemelimiyim
arzumgamzem' Alıntı: Kımon bı gun var aramızda hası hayıllı habeeler işallah acılşi yap canım sen Genişletmek için tıkla ... Bugün olmazsam test yapsammı ki yada erkenmi test için beklemelimiyim
limon_limon Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.396 Uzun süredir takip ediyorum burayı 3 gebelik geçirdim ilki oğlum 3.5 taşında sonraki tam bir sene önce kürtajla sonuçlandı üçüncü 4.5 ay önce düştü ve bana burası çok iyi geldi
Uzun süredir takip ediyorum burayı 3 gebelik geçirdim ilki oğlum 3.5 taşında sonraki tam bir sene önce kürtajla sonuçlandı üçüncü 4.5 ay önce düştü ve bana burası çok iyi geldi
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.397 2 tane tst al canım sıtres yapma yarın ılk ıdrala yap 1 tanesını cıkmaz sabekle bıraz daha bekle 1 ,2 gun sonra gene yap
2 tane tst al canım sıtres yapma yarın ılk ıdrala yap 1 tanesını cıkmaz sabekle bıraz daha bekle 1 ,2 gun sonra gene yap
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.398 Ozaman bılırsın gebe olup olmadıgını belırıler varsa aynıysa işallah olur
limon_limon Daimi Üye Üye 18 Aralık 2014 #10.399 arzumgamzem' Alıntı: 2 tane tst al canım sıtres yapma yarın ılk ıdrala yap 1 tanesını cıkmaz sabekle bıraz daha bekle 1 ,2 gun sonra gene yap Genişletmek için tıkla ... Yarın yapmayım yani
arzumgamzem' Alıntı: 2 tane tst al canım sıtres yapma yarın ılk ıdrala yap 1 tanesını cıkmaz sabekle bıraz daha bekle 1 ,2 gun sonra gene yap Genişletmek için tıkla ... Yarın yapmayım yani