Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Napicaksin oylece bekliycekmisin ? Hamile isen eger bu sefer geç ogrenirsin hamileligini, alman gereken ilaçlar var, gec baslarsan bir faydasini goremezsin. Bence ihmal etme testi hemen yap. Korkacak bisey yok, negatif ciksada dünyanın sonu degil, tedburli olmak da fayda var

Haklısın cnm bugün de yapmam adet olnazsam yarın test yapacam çünkü kasiklarim ağrıyor adet olacam sanki ama içimden hamileyim diyorum herseyin hayırlısı

Kizlar bi sorum var herkese nolur fikrinizi Soyleyin.
Diyelim ki adetime bes gün var, ama ben hamileyim ama simdilik bilmiyorum tabii, ben bu halde iliski olursam, bebegim duser mi ??
Ya ben sakinmak istesem Esim ayni fikirde degil 🙂
Her adet dongusunde, son hafta sakinmak istiyorum ama Esim firsat vermiyoki.
Bende diyorum acaba bu yüzden mi hamilelik olmuyo ???

elfıdam canm dun gece yazmstm ama ckmams yazarken gırerken sorun yasyorm nyeyse tekrardan yazcam. Gunahmı aldn derken tabıkı sakaydı alnma sakn taklym dedm 🙂 belrtlerne gelnce hamlelk belrtleri var sende insallah hamissindr cunku senden hc byle seyler duymamstm. Bnada gelnce bulantm bas donmem ilactan dr. Gttgmde geldm koyu bi parca gldi 1gun snrasi adet ama 2buck gun surdu ama resmen adet oldm monodoks kullandm btti bulantyi o yapyrdu progestani agz yoluyla alyorm bas donmesni o yapyr asri bi seklde bde fitil kullanyorm mixovul dye onu gece aldgm icn yan etki yk sadece sbh kalktgmda karnmn alt tarafi agryr gecen gun 2gun damla seklnde kan geldi geblk olcagni hc sanmyrm cnku adetm bttgnden beri ilskye grmedm gecen gece sadece yani 2gun once okdr oyuzden hamle olmadgma emnm cnm insallah szden hayrli guzel haberler alrz braz uzun oldu ama olsun 😀

elfıdam canm dun gece yazmstm ama ckmams yazarken gırerken sorun yasyorm nyeyse tekrardan yazcam. Gunahmı aldn derken tabıkı sakaydı alnma sakn taklym dedm 🙂 belrtlerne gelnce hamlelk belrtleri var sende insallah hamissindr cunku senden hc byle seyler duymamstm. Bnada gelnce bulantm bas donmem ilactan dr. Gttgmde geldm koyu bi parca gldi 1gun snrasi adet ama 2buck gun surdu ama resmen adet oldm monodoks kullandm btti bulantyi o yapyrdu progestani agz yoluyla alyorm bas donmesni o yapyr asri bi seklde bde fitil kullanyorm mixovul dye onu gece aldgm icn yan etki yk sadece sbh kalktgmda karnmn alt tarafi agryr gecen gun 2gun damla seklnde kan geldi geblk olcagni hc sanmyrm cnku adetm bttgnden beri ilskye grmedm gecen gece sadece yani 2gun once okdr oyuzden hamle olmadgma emnm cnm insallah szden hayrli guzel haberler alrz braz uzun oldu ama olsun 😀
Canim varya sasiriyorum size drlar ne çokkk ilaç veriyorlar ya, yok fitil yok progestan yok bilmem ne falan. Burda bizim sikinti büyük oldugu halde dogru durust ilaç vermiyorlar ya, bu durum beni iyice sikmaya basladi yaa!
Canım hamile degilim biliyorum çünkü sabah saat bes te test yaptım negatif cikti, bide saat birden sonra leke geldi adet baslangici yanii, aksama kadar normal adet olurum heralde. Yine nasip olmadi. Yine bekliycez. Burda yilbasi kutlamasi yüzünden klinik tedavi yi ocak ayina erteledi.
Napalim yaa hakkimizda Hayirlisi olsun insaallah. Rabbim insaallah hayirlisiyla bizede nasip eder hayirli cocuklar.

Kizlar bi sorum var herkese nolur fikrinizi Soyleyin.
Diyelim ki adetime bes gün var, ama ben hamileyim ama simdilik bilmiyorum tabii, ben bu halde iliski olursam, bebegim duser mi ??
Ya ben sakinmak istesem Esim ayni fikirde degil 🙂
Her adet dongusunde, son hafta sakinmak istiyorum ama Esim firsat vermiyoki.
Bende diyorum acaba bu yüzden mi hamilelik olmuyo ???

Adet oluyorum zaten :-(

canm ben nrmalde hastne sevmyrm ılacta kullanamyrm adetm gecnce gttm az ılthap var demstı fıtılı ılthap kurutucu olarak verdı antbyotk verdı bde progestan onuda adet duzenleycı olark verdı eczacı dusuk onleycı gebelgı kolaylastrr dedı bende anlam verms deglm burda tandgm olmaynca blmedgm dktra gtmek zorunda kaldm 19unda smear testm ckcak cuma gunu bska dktra gtcem bı ıyı dktr var yanı bkalm ne olur o nedıyeck. Sende uzulme belkı devamı gelmez o kann yerlesme kanamasıda olablr dyelmkı adet olsn uzulme her ay bı umut ksmet ne zaman Rabbım bılr bde sen hc bel cektrdn mı bel acklgı olablyrms bazı kadnlarda

Geri