Kac haftadir hamilelikle ilgili tum belirtiler var doktora gittim bikac ufak kist gordu sonra idrar ve kan testi yapti calismalara devam dedi gonderdi kac aydir adet olamiyorum zatende duznsizdi adetlerim napmam lazmm
gunahmı aldn desem 🙂 ben her gun takp edyorm szi cnm ama demstm ilac kullanyorm beni ck kotu yapyo bas donmesi mgde bulantsi asri yani duscem biyerde dye korkuyrm o kdr ki fena yani 🙂 bu arada insallah hamlesndr aslaman gecti belkide hamlesn dye nasp olmadi kim bilr dmi hayrlsi bkalm 🙂
gunahmı aldn desem 🙂 ben her gun takp edyorm szi cnm ama demstm ilac kullanyorm beni ck kotu yapyo bas donmesi mgde bulantsi asri yani duscem biyerde dye korkuyrm o kdr ki fena yani 🙂 bu arada insallah hamlesndr aslaman gecti belkide hamlesn dye nasp olmadi kim bilr dmi hayrlsi bkalm 🙂
Canim benim ben Saka yapiyorum yani asla kotu dusunmedim ben bile zor vakit buluyorum giriyorum okuyorum yaziyorum. Hic bir arkadaşıma hele bide hamile olanlara niye daha sik girmiyosun demem çünkü aslinda internet den uzak kalmalari saglik acisindan daha dogru.
Canim hayirlisi, insaallah dedigin gubidir, bende bir umut bekliyorum ama adet sancisi gibi vuruyor arada gün boyu devam ediyor. Bilemiyorum ki.
Senin mide bulantisi ilaçlar yüzünden mi Yoksa hamile likten mi ?
Progestan i alttan alirsan mide bulantisi olmaz, bana dr soylemisti, burdada cok Kisi yazmisti, alttan al progestan i.
Allah hayirlisiyla dogurup büyütme yi nasip etsin saglikla insaallah..
Elfidamsanem cim bende hergün takip etmeye çalışıyorum ama acayip yorgun oluyorum yaa hep uykum geliyo .mesela saat 14 de uyumustum az önce uyandım 🙂 bende hala mide bulantısı yok ama bazen bogazimda bir doluluk hissediyorumsanki tasacakmis gibi ama henüz hiç istifra etmedim 🙂 bu arada bende progesteron kullanıyorum ama alttan ve onu kullandigimdan beri akintilarim peynir gibi geliyo
içme canm bencede agrı kesici ii gelmio die bende benimde aynı iste bacaklarım ve kasıklarımda agrı var canm yaa kaynanama gidcem simdi yarın aksama kadar yokum yani yarımn aksam görüşürüz özlicem sizi ii aksamlar
Elfidamsanem cim bende hergün takip etmeye çalışıyorum ama acayip yorgun oluyorum yaa hep uykum geliyo .mesela saat 14 de uyumustum az önce uyandım 🙂 bende hala mide bulantısı yok ama bazen bogazimda bir doluluk hissediyorumsanki tasacakmis gibi ama henüz hiç istifra etmedim 🙂 bu arada bende progesteron kullanıyorum ama alttan ve onu kullandigimdan beri akintilarim peynir gibi geliyo
Canim benim tabiiki dinleneceksin iki can tasiyosun. Her dakika burda olsan nasil dinlenebilirsin ki degilmi. Once can sonra canan ;-)
Peynir demene de güldüm komik geldi. Umarım uzun surmez.
içme canm bencede agrı kesici ii gelmio die bende benimde aynı iste bacaklarım ve kasıklarımda agrı var canm yaa kaynanama gidcem simdi yarın aksama kadar yokum yani yarımn aksam görüşürüz özlicem sizi ii aksamlar