Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Duygum naber sana bir sorum olacak canım🙂bu arada hayırlı olsun canım hamişsin değilmi?

Canım ordamısın

Pardon duygum hamiş değilmişsin yanlış okumuşum ama inş olursun ozaman

slm canım bildiğim kadarıyla gebelik muaynesinde alttan bakmıyolar hem sakıncalı hemde yanlış bi uygulama bazen gebelik ultrasyonda görünmeyebiliyomuş erken olduğundan bence sen başka bir doktora git sana gittiğin yerde kan testi yapmadılarmı ilk önce kan testi yapılması gerekir bu arada belirtiler gebelik belirtisi özellikle akıntı

inşallah canım amin

çok seviniyorum ya bu tebriklere bu gün ikinci tebrik ay acaba gerçekten hamilemiyim ne allahmı söyletiyo sizi ne inşallah bigün gerçek tebrikleride alırım sizden

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

çok seviniyorum ya bu tebriklere bu gün ikinci tebrik ay acaba gerçekten hamilemiyim ne allahmı söyletiyo sizi ne inşallah bigün gerçek tebrikleride alırım sizden

amin canım inşaallah vardır ya. Of bende bekliyorum inş adet olmam ya 10 gündür kasık bel ve başım ağrıyor hatta 2gün önce kalça kemiğimdede ağrı vardı nedendir acaba ya

merhaba ben de bu siteye yeni katılanlardanım....2 yıldır evliyim.. bir aydır çocuk için uğraşıyoruz.. sizlerin görüşlerinii almak istiyorum.. 20 gün önce malum ilişki oldu.. iki üç gün sonra sol kasığımın üst tarafında iğnelenme gibi şiddetli ağrılar hissettim.. önceden hiç olmazdı. 20 gün sonra yani bügün hasta olmam gerekiyordu ve kasıklarımda hafif ağrılar başlayalı 3-4 gün oldu. ama hala olmadım. dün test yaptım ve negatif çıktı... 2 haftadır mide yanması ve bir haftadır müthiş bir gazım var .... sizce negatif sonuç kesinmidir. yoksa biraz daha bekleyip sonra tekrar yapayımmı

hadi ama sesimi duyan yokmu

amin canım inşaallah vardır ya. Of bende bekliyorum inş adet olmam ya 10 gündür kasık bel ve başım ağrıyor hatta 2gün önce kalça kemiğimdede ağrı vardı nedendir acaba ya
geçen ay bende senin gibiydim bütün belirtileri hissettim umudunu kırmak istemem ama psikolojik çıktı inşallah senin vardır bebiş peki canım akıntın varmı

kesin olmayabilir sen biraz daha bekle istersen yada kan testi yaptır daha net sonuç alırsın

merhaba sevinc_naz.... benim adetim normalde aksar.... ama adet olacağıma yakın kasıklarımda çok ağrı olur.. bu sefer ki ağrı hafif... bilmiyorum yaaa....

kesin olmayabilir sen biraz daha bekle istersen yada kan testi yaptır daha net sonuç alırsın
merhaba duygu.... senin de dediğin gibi biraz daha bekleyeceğim... olr mu acaba...

gülbeşeker aşk olsun nie cevap vermiyon
kusura bakma sevinc mesajına hemen cevap veremedim... iş yerinde olduğum için...

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum... bu kendimizin yaptığı gebelik testleri hangi sürelerde yapılmalı...