M Monera Forum Okuru 4 Ağustos 2008 #81 Cevap: En son ne zman? en son ne zaman alışverişe çıktın demiştim ben😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 5 Ağustos 2008 #83 Cevap: En son ne zman? Dün aksam 😀 alttaki en son nezaman arkadasina gittin?
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2008 #84 Cevap: En son ne zman? persembe galiba... en son ne zaman dugune gittn?
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2008 #85 Cevap: En son ne zman? kendı dugunume gıttım😀valla daha gıtmedım kımsenınkıne😀 sen alttakı komsu sen en son hangı sehre gıttın???
Cevap: En son ne zman? kendı dugunume gıttım😀valla daha gıtmedım kımsenınkıne😀 sen alttakı komsu sen en son hangı sehre gıttın???
CaRiZmA Vip Melek Üye 5 Ağustos 2008 #86 Cevap: En son ne zman? Strasbourg-France yaptim pazar günü😀 alttaki sen en son nezaman tatile ciktin
PaSikA Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #87 Cevap: En son ne zman? geçen sene çıkmıştım alttaki sen en son ne zaman dondurma yedin
CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Ağustos 2008 #88 Cevap: En son ne zman? Hmmm dün 😀 alttaki sen en son nezaman agladin?
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #89 Cevap: En son ne zman? hatırlamıyorum (allah ağlatmasın) alttaki sen en son ne zaman dans ettin
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #90 Cevap: En son ne zman? oooooo hatirlamiyorum zaten pek sevmem alttaki en son ne zaman yemek yedin?