Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #31 Ce: En son ne zman? İki gün önce mevkisine ve makamına hiç yakışmayan bir iş yapmaya kalkışan bir birim amirine Alttaki eleman en son ne zaman pırasa yedin?
Ce: En son ne zman? İki gün önce mevkisine ve makamına hiç yakışmayan bir iş yapmaya kalkışan bir birim amirine Alttaki eleman en son ne zaman pırasa yedin?
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #32 Ce: En son ne zman? dün akşam yedim alttaki en son nezaman yağmurda yürüdün
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Aralık 2007 #33 Ce: En son ne zman? bilmem baya oldu yürümeyeli En son ne zaman dondurma yedin??
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #34 Ce: En son ne zman? yaz sonu yedim en son ne zaman çok sinirlendin.
A Ayse&serkan Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #35 Ce: En son ne zman? dün akşam eşime çok sinirlendim. en son ne zaman ağladın?
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #36 Ce: En son ne zman? uzun zamandır ağlamadım (allah ağlatmasın) en son nezaman katıla katıla güldün
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Aralık 2007 #37 Ce: En son ne zman? demincik cemosum güldürdü beni yine... en son ne zaman kahve ictin????
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Aralık 2007 #38 Ce: En son ne zman? İki gece önce görümcemle içtik Alttaki eleman en son ne zaman kuaföre gittin?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Aralık 2007 #39 Ce: En son ne zman? bu yaz türkiyede gittmistim alttaki en son hangi yemegi yedin???
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 13 Ocak 2008 #40 Ce: En son ne zman? Benim özel tostlarımdan yedim demin... 🙂 Alttaki en son ne zaman fotoğraf çekildin?
Ce: En son ne zman? Benim özel tostlarımdan yedim demin... 🙂 Alttaki en son ne zaman fotoğraf çekildin?