elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #741 вiLiуoяLαя αѕLıηdα . . . ѕєηi gαzєтє кαğıdıηα ѕαяdığıм şαяαвıм giвi вiLiуoяLαя . . . υLυ oятα ωє gizLi gizLi ѕєηi ѕєωdiğiмi !
вiLiуoяLαя αѕLıηdα . . . ѕєηi gαzєтє кαğıdıηα ѕαяdığıм şαяαвıм giвi вiLiуoяLαя . . . υLυ oятα ωє gizLi gizLi ѕєηi ѕєωdiğiмi !
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #742 'En az benimki kadar annemin de ahı tutar yarim sana. Burnumdan getirdiğin süt, onun sonuçta... [Cemal süreya]
'En az benimki kadar annemin de ahı tutar yarim sana. Burnumdan getirdiğin süt, onun sonuçta... [Cemal süreya]
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #743 Bakma sen benim bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma.. Ben çok gülerim.. Ve ben gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlamaz..
Bakma sen benim bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma.. Ben çok gülerim.. Ve ben gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlamaz..
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #744 мαçLαяdα çєкiяdєк ѕαтαη αdαм giвiѕiη ; oηυη мαçLα , ѕєηiη αşк'Lα αLαкαη уoк ! !
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #745 Off ! Neyine bağlanır ki insan bu kadar? Sana bakmayan gözlerine mi, Yoksa senin olmayan kalbine mi?.. (Özdemir ASAF)
Off ! Neyine bağlanır ki insan bu kadar? Sana bakmayan gözlerine mi, Yoksa senin olmayan kalbine mi?.. (Özdemir ASAF)
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #746 ciη göямüş çocυкLαя giвi çıL∂ıяıуoяυм , вαşıмα кα∂αя çєкiρ уoяgαηıмı , тiтяiуoяυм . gєLмє ∂iуoяυм єу α-ş-к ! вυ gєcє gєLмє . . . нαуαLiηi кoωαcαк вiя ∂υα нєηüz вiLмiуoяυм ! !
ciη göямüş çocυкLαя giвi çıL∂ıяıуoяυм , вαşıмα кα∂αя çєкiρ уoяgαηıмı , тiтяiуoяυм . gєLмє ∂iуoяυм єу α-ş-к ! вυ gєcє gєLмє . . . нαуαLiηi кoωαcαк вiя ∂υα нєηüz вiLмiуoяυм ! !
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #748 кαяαηLıк ѕözLєя уαzıуoяυм нαуαтıм нαккıη∂α . αşкLαяıм , iηαηçLαяıм нєρ işgαL αLтıη∂α . . .
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #749 gєηєLLiкLє oятαк αякα∂αşLαя ωєѕiLє oLυя ѕoη вυLυşмαLαяα , ѕєη нαкLıу∂ıη вєη нαкLıу∂ıм ∂iуєη вαкışмαLαя . .
gєηєLLiкLє oятαк αякα∂αşLαя ωєѕiLє oLυя ѕoη вυLυşмαLαяα , ѕєη нαкLıу∂ıη вєη нαкLıу∂ıм ∂iуєη вαкışмαLαя . .