elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #731 Birer birer, seve seve çıktığım Aşk basamaklarını.. Onar Onar, söve söve iniyorum şimdi !
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #732 'Ben' kattım sana biraz; Öyle sevdim seni... Çünkü sen bensiz; O kadar da güzel değilsin hani.. 😉
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #733 Bir daha beni sevdiğini söyleme ! Neden biliyor musun ? Çünkü yine inanırım..
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #734 Nereye Gidersen Git,Yanında Taşıdığın En Önemli Şey Bavulun Değil..Değişmeyecek Olan "Kişiliğin"dir.
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #735 Yoklama alıyorum, Sessiz olun!.. Kaygı! // - Burda!.. Hüzün! // - Burda!.. Kaygı! // - Burda!.. ÖFKE! // - Burda!.. Mutluluk! ... - Mutluluk!!!
Yoklama alıyorum, Sessiz olun!.. Kaygı! // - Burda!.. Hüzün! // - Burda!.. Kaygı! // - Burda!.. ÖFKE! // - Burda!.. Mutluluk! ... - Mutluluk!!!
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #736 уαLαηdαη dα oLѕα ѕöуLє , нoşυмα gidiуoя . . . ѕєηi ѕєωiуoяυм dємєη !
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #737 Elektiriği kim bulmuşsa boşuna bulmuş olmalı... Zira o gözlerini üzerimden aldığında karanlıkta kalıyorum...
Elektiriği kim bulmuşsa boşuna bulmuş olmalı... Zira o gözlerini üzerimden aldığında karanlıkta kalıyorum...
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #738 Hayır sus! Gitmeni anlarım ama sus! Bahanelerini cüzdanına kaldır.. "Gitmek zorundayım"la başlayan cümlelerini ağzının içine topla.. Küçükken öğrenememişsin! Ağzında yalan varken konuşma...
Hayır sus! Gitmeni anlarım ama sus! Bahanelerini cüzdanına kaldır.. "Gitmek zorundayım"la başlayan cümlelerini ağzının içine topla.. Küçükken öğrenememişsin! Ağzında yalan varken konuşma...
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #739 Sol omzuma rüşvetti gidişin.. "Sen" dedikçe O melek günah yazdı.. Diğeri ise; Şiire küsen bir şair gibi kalemi bıraktı..
Sol omzuma rüşvetti gidişin.. "Sen" dedikçe O melek günah yazdı.. Diğeri ise; Şiire küsen bir şair gibi kalemi bıraktı..
elfce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2011 #740 ѕєωgiLiη ѕєηi αLdαтıуoя dєdi , ƒαLcı . нαηgiѕi dєdiм αƒαLLαdı 🙂