melom hakan askerdeyken banada öyle derlerdi anlayamazdım 🙂 hakan gelsinde gerisi boş iş derdim çok şükür askerden geleli 1 yıla yaklaştı ama bu hayatın verdiği zorluk sınav yine bitmedi ve asıl zorluk geldikten sonra başlıyormuş..dediğin gibi iş sıkıntısı ve artık herkeste sizlerden ciddi bişeyler bekliyorsa onun telaşıda oluyor..çok şükür hakan çok güzel iş buldu yakınıma taşındı..çünkü önceden uzağımdaydı..ve sana tavsiyem sen sen ol sevdiğinin hep yanında ol her zaman destek ol o şimdi sana belli etmez ama herşeyi senden daha çok düşünüyordur..erkekler sorumsuzmuş gibi düşünür ama inanki onlar herşeyi içine atar bizim gibi duygularını anlatamazlar..inş Rabbimin izniyle elbet iş bulur..sadece bu zorluğu birbirinizi üzmeden incitmeden atlatın..hayatın zorluğu hiç bir zaman bitmiyorkii..fark etmiyoruz ama hepp bir koşuşturmaca içersindeyiz...bu fani dünyanın sıkıntısı telaşı hiçbir zaman bitmezz...Sevdiğinle mutlu ol..Rabbim sınavımızı geçmeyi nasip eylesinn...biliyorum çok konuştum ama senin yaşadıklarının aynısını ben yaşadığım için yazmadan geçmek istemedim..Rabbime emanet ol...