Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biliyorum enceyim darısı başınıza inşallaah valla öyle canım baktım adamda var değişiklikler şu iş güç netleşmiş oturmuş olursa evleniriz hemen orası kesin onla olmak istiyorum ve buna eminim canım
O derece yaniiiiii ne yalan söyleyeyim şaşırttın beni arkadaşım önceki planlarını bildiğimden dolayı yani ahh ahhhh benim ki de gelse bi an önce :hıms:
O derece yaniiiiii ne yalan söyleyeyim şaşırttın beni arkadaşım önceki planlarını bildiğimden dolayı yani ahh ahhhh benim ki de gelse bi an önce :hıms:
allah tüm asker yolu gözleyenlerin yardımcısı olsun hayırlı tezkereler nasip etsin benim eşim biz evliyken askere gitti 5ay kısa dönem olmasına rağmen 5 yıl gibi geldi çoook zor biliyorum ama ona kavuşmak birdaha gitmeyeceğini bilmek bunun mutluluğu tarifisiz ben yaşadım bunu biliyorum kızlar ah ah🙂
sorunlar bizle alakalı değil kızlar iş güç durumşarıyla alakalı tabi zaman zaman bize de yansıyo ciddi şekilde olmasa da . malesef birkaç bencil yüzünden var olan fırsatları bile değerlendiremiyoruz bu yüzden de erteleyiyoruz git gide herseyi hakkımızda hayırlısı ne diyim artık ...