diğer yarım gidiyor...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MeLOo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorunlar bizle alakalı değil kızlar iş güç durumşarıyla alakalı tabi zaman zaman bize de yansıyo ciddi şekilde olmasa da . malesef birkaç bencil yüzünden var olan fırsatları bile değerlendiremiyoruz bu yüzden de erteleyiyoruz git gide herseyi hakkımızda hayırlısı ne diyim artık ...

cnmmmm mrk etme siz nelere göğüs gerdiniz buda bişeymi.sabredin herşey yoluna giricek.sadece zaman gerek.ve birbirinize destek olmktan vazgeçmeyin hiç.bnmkide dnünce ne iş ypıcagını düşünüyo harıl harıl.ama gelsin bluruz yapıcak bişey elbet.herşey zamanla olur oturur sıkma canını canım benim.

Rabbim sen gönlümüzden geçeni biliyorsun hayırlısıyla dualarımızın kabul olmasını nasip et...

Amin... Elbet bu zorluklar bitecek. Zorluklar olmasa istediğimiz şeyin kıymetini bilir miydik ? İnşallah herşey yoluna girecek sen gönlünü ferah tut. Bak en zor yolunu bitirdiniz gerisi sizin için ne ki 🙂

Amin... Elbet bu zorluklar bitecek. Zorluklar olmasa istediğimiz şeyin kıymetini bilir miydik ? İnşallah herşey yoluna girecek sen gönlünü ferah tut. Bak en zor yolunu bitirdiniz gerisi sizin için ne ki 🙂

meşhuuur bi laf var canım asıl askerlik geldikten sonra başlıcak diye.. hele bi gelsin asıl ondan sonra başlıcak derlerdi şimdi gaayet iyi anlıyorum inşallah bu sıkıntılar biterde biran önce kavusuruz :hıms: en zor sınavı şimdi veriyoruz işte inan..

melom hakan askerdeyken banada öyle derlerdi anlayamazdım 🙂 hakan gelsinde gerisi boş iş derdim çok şükür askerden geleli 1 yıla yaklaştı ama bu hayatın verdiği zorluk sınav yine bitmedi ve asıl zorluk geldikten sonra başlıyormuş..dediğin gibi iş sıkıntısı ve artık herkeste sizlerden ciddi bişeyler bekliyorsa onun telaşıda oluyor..çok şükür hakan çok güzel iş buldu yakınıma taşındı..çünkü önceden uzağımdaydı..ve sana tavsiyem sen sen ol sevdiğinin hep yanında ol her zaman destek ol o şimdi sana belli etmez ama herşeyi senden daha çok düşünüyordur..erkekler sorumsuzmuş gibi düşünür ama inanki onlar herşeyi içine atar bizim gibi duygularını anlatamazlar..inş Rabbimin izniyle elbet iş bulur..sadece bu zorluğu birbirinizi üzmeden incitmeden atlatın..hayatın zorluğu hiç bir zaman bitmiyorkii..fark etmiyoruz ama hepp bir koşuşturmaca içersindeyiz...bu fani dünyanın sıkıntısı telaşı hiçbir zaman bitmezz...Sevdiğinle mutlu ol..Rabbim sınavımızı geçmeyi nasip eylesinn...biliyorum çok konuştum ama senin yaşadıklarının aynısını ben yaşadığım için yazmadan geçmek istemedim..Rabbime emanet ol...

Banane sınav sınavdır:D:D:D:D

bazen yapmıcam diyip çıkmak istiyorum ama bu sınavdan :hıms:

melom hakan askerdeyken banada öyle derlerdi anlayamazdım 🙂 hakan gelsinde gerisi boş iş derdim çok şükür askerden geleli 1 yıla yaklaştı ama bu hayatın verdiği zorluk sınav yine bitmedi ve asıl zorluk geldikten sonra başlıyormuş..dediğin gibi iş sıkıntısı ve artık herkeste sizlerden ciddi bişeyler bekliyorsa onun telaşıda oluyor..çok şükür hakan çok güzel iş buldu yakınıma taşındı..çünkü önceden uzağımdaydı..ve sana tavsiyem sen sen ol sevdiğinin hep yanında ol her zaman destek ol o şimdi sana belli etmez ama herşeyi senden daha çok düşünüyordur..erkekler sorumsuzmuş gibi düşünür ama inanki onlar herşeyi içine atar bizim gibi duygularını anlatamazlar..inş Rabbimin izniyle elbet iş bulur..sadece bu zorluğu birbirinizi üzmeden incitmeden atlatın..hayatın zorluğu hiç bir zaman bitmiyorkii..fark etmiyoruz ama hepp bir koşuşturmaca içersindeyiz...bu fani dünyanın sıkıntısı telaşı hiçbir zaman bitmezz...Sevdiğinle mutlu ol..Rabbim sınavımızı geçmeyi nasip eylesinn...biliyorum çok konuştum ama senin yaşadıklarının aynısını ben yaşadığım için yazmadan geçmek istemedim..Rabbime emanet ol...

sağol canım aynen öyle önceden düğün nişan ne zaman dediklerinde mutlu olurdum şimdi hadi birşey yok mu dendiğinde yeter sormayın diye bağırmak istiyorum .. bişeyleri oturtamamışken birde bu sorular iyice bunaltıyo beni bazen ona da ister istemez yansıtıyorum.. yani o kadar çok şey üst üste geldi ki dışardan bakıldığında söz nişan olmaması için hiçbi sebep yok onları da anlıyorum.. bi laf varya dışı seni içi beni yakar diye o misaldeyiz.. hiç tahmin etmediğimiz sorunlar oldu malesef .. hele iş konusunda çok sıkıntılar yaşadık yaşıyoruz malesef hemde bir iki kişi yüzünden.. dua ediyorum bol bol yapıcak birşeyim yok .. şanssızlıklar üst üste geldi birçok konuda.. şu işimizi bir oturtsak en azından o konuda kafamız rahat olucak.. evlilik için acele etmiyorum ama düzenimiz otursun istiyorum.. zaten bir birikim yapmadan evlenmek gibi düşüncemiz yok bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 🙂

Geri